Nasıl bir yol izlediniz peki?Okullar açılana kadar çok zor hocam kendinizi aşırı zorlamaniz lazım gibi bende karantinadan önce 90-95 kilo arasiydim şimdi 80'e düştüm inşallah kilo verirsiniz.
Anlattıklarınız biraz ilgimi çekti. Hele şu ayak ağrılarıma verdiğiniz çözüm. Onu mutlaka deneyeceğim. Sabahları BİM'den aldığım tahıllı dilim ekmeğinden 2 dilim yiyiyorum. Üstüne de biraz süzme peynir sürüyorum. Öğlen canım sıkıldığı için yine BİM'den almış olduğum 3'ü 1 arada kahveyi yapıp içiyorum. BİM olmasa ne yapacağız bir fikrim yokakşam yemeğin de de ne bulursam yiyiyorum. Yani aşırı fazla düzenli bir yemek yeme alışkanlığım yok. Artık düzene sokarım diye düşünmekteyim. Yürüyüşlerimin mesafesini de arttıracağım. Burada anlatılan ve tavsiye edilen bazı şeyler gerçekten moral seviyemi yükseltti. Bugün serçe parmağım yara olduğu için yürüyüş yapmamıştım. Ama yarından itibaren yorulmadan devam edeceğim. Teşekkürler. 1 hafta sonra gelişmeleri buraya aktaracağım. Ayakkabı işi için ilk başta anneme bir şeyi başarabildiğime dair bir kanıt göstermeliyim ki, bana düzgün bir bütçe versin.
Nasıl bir yol izlediniz peki?
O şekilde vermeniz imkansızBaşlarda kendimi çok zorluyordum inanmayabilirsiniz belki günde 5 vakit namaz kilir gibi 500 mekik çekiyordum 100'er 100'er sonra mekiği azaltıp dambil ve şinava başladım şınavdan günde 50 tane dambildan 200 tane kaldırdım sonra sıkıldım hiçbir şey yemeyerek verdim![]()
Mekik verdirdi zaten karantina başladığında başladım uzun sürdü baya sonra da hiç yememiştim zaten.O şekilde vermeniz imkansızOnlar kas yapmak karın ve göğüs şişrmek için yapılan hareketler kilo vermezsiniz. Kilo verdiren tek şey kardiyo, yürüyüş, koşu ve yemeği azaltmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.