1500-2000 TL'ye Konsol mu almalıyım Masaüstü PC mi?

Konsol mu Bilgisayar mı Almalıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    29
Daha fazla yorum yazamayacağım, iyice batırıyorsunuz işi. R9 280X ekran kartından nedense "4GB vRAM'li" R9 270X ürününe düştük, haydi hayırlısı. Selametle, kendi bildiğiniz yoldan ilerleyin.

@Silinen üye dediklerin saçma, insanları yanlış yönlendirme. @Silinen üye 'ın önerdiği sistem gayet iyi. Senin önerdiğin ekran kartıyla onun önerdiği ekran kartı arasında dağlar kadar fark var. Oyun bakımından R9 280X, R9270X'den kat kat daha iyi. Hem ilerde 4gb RAM ilave edilerek 8gb RAM yapılabilir. RAM'i artırarak ekran kartından kısmak oldukça saçma.

Yorum olsun diye yorum atmayalım.

Daha fazla yorum yazamayacağım, iyice batırıyorsunuz işi. R9 280X ekran kartından nedense "4GB vRAM'li" R9 270X ürününe düştük, haydi hayırlısı. Selametle, kendi bildiğiniz yoldan ilerleyin.

Bildiğim kadarıyla Powercolor soğutmadan kıstığı için ağır oyunları uzun sure oynarsam yanar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim konsol vardı. Açıkçası PC'ye alışık biri olarak konsolda oynayamadım ve satıp PC aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı