1500 Liraya Kadar Monitör Önerisi

Ürün güzel ama satıcı diğer yerlere göre oldukça düşük satıyor bu şüpheye düşürdü beni ve panel türüyle alakalı kendi sitesi de dahil hiçbir yerde bilgi bulamadım.
Gerçekten kalite arıyorsanız hayır. Zaten AAA oyunlar oynayıp uzun süre değiştirmeyecekmişsiniz kartınızı. AAA oyunlar için değmez yani. Genellikle rekabetçi oyunlar oynasaydınız 144 Hz alın derdim. Bence paranızı fazla harcamadan attığım Samsung'u alın. Paranız cebinizde kalsın. İlerde artık yeni bir sistem topladığınızda veya kartınızı değiştirdiğinizde monitörü de değiştirirsiniz.
Samsung monitöre aklım yattı fiyatı ve kalitesi iyi yarın zaten birkaç teknoloji mağazasına gidip herkesin önerdiği monitörleri inceleyeceğim yardımların için çok teşekkür ederim.
Bütçenizi aşmak istemiyorsanız siz bu monitörü önerebilirim.
Bu monitör bütçemi 1000 lira aşıyor dostum sanırım fiyatı yanlış gördün. :)
Bütçemi 200 lira bile arttırmamayı düşünürken 1000 lira daha koyup bu monitörü almak pek de yapacağım bir şey değil yine de teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı