1500 TL bandında Red Switch klavye önerisi

Kiyıl

Kilopat
Katılım
27 Temmuz 2016
Mesajlar
126
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
9 yıldır kullandığım Logitech G105 klavyemi güncellemeye karar verdim ve yine uzun süre kullanacağım için düzgün bir şey almak istiyorum. Mekanik Red Switch için önerilerinizi bekliyorum.
 
Marka kötü değil. Hot-swap özelliği var, uzun ömürlü. @ImDominatingU
Kesinlikle, marka değil de olay özellik ve uzun ömür aslında. İç yapısı çok fena değil MK61'in ve bozulması için ciddi bir derecede hasar vermeniz gerekiyor buna. Diğer klavyeyi vb. bilmem ama bu kasaya marka basmaktan farkı yok. Marka basıp düşük halini o fiyata satıyorlar ve değmez açıkçası. MK61 ilk siparişte 1160TL civarında zaten.
 
Rampage markasının uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum kardeşim kullanıyor aynı markayı. Hangi model bilmiyorum. MK61 için klavye güzel ancak yurt dışı olsun istemiyorum fiyat bandını 1500-1600 yapmamın sebebi de bu. Başka öneriniz yoksa HyperX kalıyor sanırım geriye.

Biraz araştırma yaptım ve bu ikisini buldum.
Arada 350TL gibi bir fark var vermeye değer mi acaba?

Bir de mekanik klavye alırken nelere dikkat etmem gerekir? Dediğim gibi 9 yıldır G105 kullanıyorum ve mekanik klavyeler ile ilgili pek bilgim yok.

Asus ROG Strix Scope NX TKL Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almaya karar verdim ancak NX versiyonmuş RX versiyonun fiyatı daha yüksek. RX'in düşmesini beklemeli miyim yoksa NX alayım mı sizce?

Limitimin üstüne biraz zorlayarak çıktığım için beklediğim sürede fiyatı artarsa bunu da alamayacağım. Onu da göz önünde bulundurmak gerek.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı