1500 TL oyun için monitör önerisi

Ondan ben de emin olamadım :)
Monitör konusunda ise, IPS ekran, kullanım amacı oyun ve 144Hz olduğu için pek sorun yaşatmaz. Yırtılmalar konusunda ise korkmayın derim. Kullanıcılar memnun çünkü, birkaç kopyala yapıştır yapıyorum. Laptoptan ekran görüntüsü alamadığım için kopyala yapıştır yapıyorum bu arada, affedin :)
AB

02 Nisan, Per
Monitör hakkında hiç bir inceleme bulamadım tereddüt ederek aldım bu yüzden 60hz ıps panel monitör den buna geçtim tn panel renklerine alışmak biraz zaman alacak gibi ama doğru ayarı yapınca oyun içerisinde hemen hemen aynı renkleri aldım performansı zaten iyi kargo 24 saatte elime ulaştı gayet sağlam kutusu felan içinden kırmızı ayak çıktı buna çok sevindim display port kablosu da çıkıyor içinden resimde siyah görünüyor. 144 hz de kullanıyorum şimdilik 165 hz de alabiliyorsun tabiki bence fiyatına göre gayet güzel alınabilecek bir monitör.
MK

09 Nisan, Per
Arkadaslar yorum yapmak cok adetim degildir fakat alacagimda inceleme ve elestri cok aradim ondan yaziyorum. 1-Kutudan display kablosu cikiyor.Zaten en iyi performansi o verir. 2-Paketleme gayet iyi. 3- Geldigi gibi olu pixel testi yaptim sapasaglam. 4- Oyun performansi cidden harika 60hzden gecen biri olarak kafayi yedirtti bana.Renk konusunda hicbisekilde uzmuyor ayrica.
YA

07 Ekim, Çar
Öncelikle monitörden bahsedeyim, 165hz de csgo oyununda çok akıcı görüntü aldım, renkleri gayet güzel ve çok kaliteli. Mukemmel bir f/p ürünü. TN paneli kaliteli ve sağdan soldan baktığımda beklediğimden çok daha iyi performans verdi. Üründe ghosting gibi bir sorun yaşamadım, tek bir ölü piksel de yoktu. Kısaca beklediğimden fazlasını verdi. Ürünü aldığım gün kargoya verdiler, aldigimin ertesi gunu sabah kapıma gelmişti, çok güzel ve özenli paketlenmişti, adaptör ve dp port içinden çıktı Kısaca mağaza çok iyi, ürün çok iyi, 5 üzerinden 5.
sağolun hocam
 

Yeni konular

Geri
Yukarı