Cihan66dgn
Hectopat
TN paneli pek iyi bulmuyolar oyunlar için hocam renkler olukmuş galiba siz ne diyosunuzPanel tipi TN olarak görünüyor.
TN paneli pek iyi bulmuyolar oyunlar için hocam renkler olukmuş galiba siz ne diyosunuzPanel tipi TN olarak görünüyor.
Kanka ben sana bir tane inceleme videosu atayım:TN paneli pek iyi bulmuyolar oyunlar için hocam renkler olukmuş galiba siz ne diyosunuz
1500 TL civarına 4 ms falan yok mudur? Rekabetçi oyun oynamayacağım için ms benim için çok da önemli değil açıkçası.100TL aşabiliyorsanız bunu alın.
ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS VP249QGR 23.8www.trendyol.com
knk 1ms varken neden 4 istiyosunki1500 TL civarına 4 ms falan yok müdürü? Rekabetçi oyun oynamayacağım için ms benim için çok da önemli değil açıkçası.
Daha ucuza denk getirmek için.knk 1ms varken neden 4 istiyosunki
üstlerde arkadaş 1300e attı ona bakabilirsin istersenDaha ucuza denk görmek için. : D 200 TL daha ucuza iyi olur mesela. Bir de ms den kısıp, kavisli olarak alabilirim.
Hocam 4ms monitörler anlamadığım şekilde çok pahalı. Bütçeyi 143TL arttırırsanız bu var, ama ben tavsiye etmiyorum.1500 TL civarına 4 ms falan yok mudur? Rekabetçi oyun oynamayacağım için ms benim için çok da önemli değil açıkçası.
Maalesef daha ucuz değil.Daha ucuza denk getirmek için.200 TL daha ucuza gelebilirse iyi olur mesela. Bir de ms den kısıp, curved olarak alabilirim.
Kanka konu sahibine önermiştim şimdi sana öneriyorum:144 Hz, 4 ms olacak şekilde hangi monitörleri önerirsiniz peki?
21,5" bana küçük gelir, 24" olursa daha iyi olur. Teşekkürler yine de.Kanka konu sahibine önermiştim şimdi sana öneriyorum:
4 Ms'nin neden alınmaması gerektiğini Hadwiger kardeş anlatmış zaten.– Google Shopping
www.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.