1500 TL Telefon Önerisi

Xiaomi red mi note 7 kullanıyorum, bu markayı istememeniz hata, mükemmel bir marka, telefonun pil ömrü 4000( nasıl yazılıyor bilmiyorum ama 4000 işte) şarjı bitmiyor desem yeridir, mükemmel fotoğraf çekiyor, ağır çekim var, ne bileyim her şey var, tavsiye ederim
Red mi note 7 alın, gerekirse 3-4 ay bekleyin sonra alırsınız, gerçekten telefon mükemmel, araştırırsanız anlarsınız
 
M20 kötü telefon değil yalnız A3 daha iyi bir cihaz.
M20, Oppo A5 ve A3. Bu 3 telefon arasından seçim yapacağım gibi gözüküyor. Fiyatları da göz önünde bulundurarak hangisini önerirsiniz?
M20 1200 TL'ye göre çok iyi gözüküyor. 1600 lira bütçeyi biraz zorluyor ama eğer gerçekten 400 lira farka değecekse zorlayacağız. A3'ü çok inceleme fırsatım olmadı, bir şey diyemiyorum. Note 8 1500 lira olsa düşünürdüm fakat 1700 lira o yüzden es geçiyorum. Ne yönde bir tercih yapmalıyım? Annem için aldığım için dediğim özellikler bakımından en iyisi hangisiyse onu alacağım. Oyun performansıdır falan gram önemli değil.
 
@Caner Uncu, M20 o fiyatta iyi fakat diğer cihazlar kesinlikle aradaki farkı hakediyor, eğer 1200'den fazla vermek istemezsen ikinci elden Galaxy S7 veya iPhone 6S gibi cihazlara da bakabilirsin (ama ekran kasa oranlarına takılıyorsan uzak dur, çerçeve cumhuriyeti halindeler ve bataryaları da yeni cihazlara göre üzer bu ikilinin).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı