1500 TL'ye kadar gamepad önerisi

• Konuyu başlatan kfrkan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 2.879

kfrkan

Hectopat
PC'de kullabileceğim, gecikme süresi minimum ve 1500 liraya kadar bütçeye uygun tavsiye edebileceğiniz gamepad modelleri var mı? Monster Pusat Pro gamepad kullanıyorum memnumum. Ancak L1 r1 tuşlarının ve sol analoğun değişmesi gerekiyor. Daha önce PS4 kolu kullanıyordum ondan da memnundum. Piyasada çok fazla yan sanayisi çıktığı için güvenemiyorum. Direkt PC'ye özel üretilmiş modeller varsa tercihimdir.

PC'de kullabileceğim, gecikme süresi minimum ve 1500 liraya kadar bütçeye uygun tavsiye edebileceğiniz gamepad modelleri var mı? Monster Pusat Pro gamepad kullanıyorum memnumum. Ancak L1 r1 tuşlarının ve sol analoğun değişmesi gerekiyor. Daha önce PS4 kolu kullanıyordum ondan da memnundum. Piyasada çok fazla yan sanayisi çıktığı için güvenemiyorum. Direkt PC'ye özel üretilmiş modeller varsa tercihimdir.

Çalışan biriyseniz taklit ile DualShock 4 almanızı tercih ederim.

Çalışan biriyseniz taklit ile DualShock 4 almanızı tercih ederim.
Tuş düzeni olarak F710 daha uygun duruyor. Çalışıyorum elimdeki mevcut kolları da satarım büyük ihtimalle. PS5 kolları çok pahalı. Muadil bir PS4 kolu alana kadar F710 daha makul. Peki gecikme yaşar mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı