1500TL'ye klavye önerisi

Fakat EK75 2 kat daha ucuz eva 7'ye göre o sebeple EK75 daha cazip.

Connectgame sitesinin e-postasına bilgi almak için mail attım. Cumartesinden beri dönmediler :)
gamepower eva 3 almıstım bugün geldi çok memnunum fps oyunlarındada test ettim ben beklediğim performansı fazlasıyla karşıladı şimdide fare arıyorum 1k bütçeye connect gameden alacaktım son 2 3 gündür forumlarda iyi bir site olmadığını anladım

Gamepower eva 3 almıstım bugün geldi çok memnunum FPS oyunlarındada test ettim ben beklediğim performansı fazlasıyla karşıladı şimdi de fare arıyorum 1K bütçeye connect Game'den alacaktım son 2 3 gündür forumlarda iyi bir site olmadığını anladım.

Hocam 4 yıldır kullanıyorum yıpranmadı bile Glorious Model O alın yurt dışında çok ünlü bir mouse eğer markayı bilmiyorsanız, son zamanlarda ülkemizde de ünleniyor.

Gamepower eva 3 almıstım bugün geldi çok memnunum FPS oyunlarındada test ettim ben beklediğim performansı fazlasıyla karşıladı şimdi de fare arıyorum 1K bütçeye connect Game'den alacaktım son 2 3 gündür forumlarda iyi bir site olmadığını anladım.

Eva 3 eva 5 aşağı yukarı aynı fiyatlar bandında eğer alırsam eva 5 alacağım ama EK75 beni çok çekiyor sadece siteye güvenemiyorum.

Hocam 4 yıldır kullanıyorum yıpranmadı bile Glorious Model O alın yurt dışında çok ünlü bir mouse eğer markayı bilmiyorsanız, son zamanlarda ülkemizde de ünleniyor.

Eva 3 eva 5 aşağı yukarı aynı fiyatlar bandında eğer alırsam eva 5 alacağım ama EK75 beni çok çekiyor sadece siteye güvenemiyorum.
connect gameden almayın bende kablosuz fare arıyorum sadece orada buldum diye almayacağım ordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı