16 yaşında çalışmak istiyorum

gods of 999

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2021
Mesajlar
2.953
Makaleler
2
Çözümler
18
Yaşım 16, çalışmam lazım. Online derslere girmiyorum ama 1. Dönem ortalamam 50 üstü, sorun yok. Zaten derslere en fazla 6-7 kişi geliyor 29 kişilik sınıfta.

Bana para lazım. PC toplayacağım. Anakart aldım ama gerisi gelmiyor. Galiba yasaklar da uzayacak böyle giderse. Kimse işe almıyor sigortam yok diye. Ne yapacağım? Akıl verin, evde boş boş akşama kadar Laptop'ta takılıyorum :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yasal olarak çalışma yaşı 18.
16 yaşındaki birisi şu anki kapanmada ne yapabilir emin değilim, garsonluk falan var ama işte kapanmalardan ötürü işçi alımı da yok.
Eğer ilgi alanın varsa, mesela Adobe Illustrator biliyorsan sanal iş yapabilirsin. Genel tabir ile bu işlerin adı Freelancer.
 
Derslerine çalış hiçbir zaman pes etme "ÇABALARSAN İYİ YERLERE GELİRSİN" sana küçük bir örnek vereyim arkadaşımın notları 40`dı.Ancak 1 sene çabaladı kurslara gitti özel öğretmen tuttu ve şuaanda sınıf 2. ortalamsı 94 falan yani"ÇABALA"
 
Ailene PC toplamak istediğini söyledin mi? Yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.
Hayır kendin çalış diyorlar
Hocam derslere girmiyorsun üstüne bilgisayar almak istiyorsun. Sen o bilgisayarı aldın diyelim oyunlar oynayacaksın daha çok derslerine onem vermeyeceksin gelecekte nasıl düzgün iş sahibi olacaksın nasıl ailene bakacaksın. Hiçbir zaman geç değildir çalışmaya başla derim.
Dostum bilişim teknolojileri okuyorum pc şart ileride yazılma adım atıcağız okullar açılırsa
 

Geri
Yukarı