16 yaşında Nays kullanılır mı?

bikankus

Femtopat
Daha fazla  
16 yaşındayım. Papara kapandığı için farklı bir ön ödemeli karta geçmek istiyorum. Nays en iyi tercih gibi geliyor. Sizce en iyi seçenek Nays mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nays 18 yaş altı için çok kısıtlı. Kullanılmayacak kadar. Dedikleri gibi papel ve Paycell'e bir bak ama önermem yine de. Devlet bankalarından veli izniyle kendine ait banka hesabı açabilirsin onların herhanbi bir bağlantısı kontrolü olmadan. Sadece açarken seninle olmaları lazım. VakıfBank açtım ben sana da öneririm.

Nays 18 yaş altı için çok kısıtlı. Kullanılmayacak kadar. Dedikleri gibi papel ve Paycell'e bir bak ama önermem yine de. Devlet bankalarından veli izniyle kendine ait banka hesabı açabilirsin onların herhanbi bir bağlantısı kontrolü olmadan. Sadece açarken seninle olmaları lazım. VakıfBank açtım ben sana da öneririm.

Benim bildiğim dediğiniz gibi yaparsa mobil uygulamasını kullanamıyor. Diğelim ki arkadaşımız oyuna para yatıracak ailesi görüyor çek bakalım dırdırı :D o yüzden bence Paycell falan daha mantıklı.

onlara hiç bulasamam pederin dırdırını çekemem

Benim bildiğim dediğiniz gibi yaparsa mobil uygulamasını kullanamıyor. Diğelim ki arkadaşımız oyuna para yatıracak ailesi görüyor çek bakalım dırdırı :D o yüzden bence Paycell falan daha mantıklı.
paycell çok kesinti yapıyo diyolar

Hayır bizzat kullanıyorum. Tamamen kendine ait sadece kredi kartı yok 18e kadar para kartı kullanılıyor ki bu da yeterli.

Bu arada kayıt olurken hem anne hem baba gerekiyor kaydolduktan sonra başka sorun kalmıyor rahatça hem mobil uygulamayı hem de kartı kullanabiliyorsunuz ailenizden bağımsız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı