Nays 18 yaş altı için çok kısıtlı. Kullanılmayacak kadar. Dedikleri gibi papel ve Paycell'e bir bak ama önermem yine de. Devlet bankalarından veli izniyle kendine ait banka hesabı açabilirsin onların herhanbi bir bağlantısı kontrolü olmadan. Sadece açarken seninle olmaları lazım. VakıfBank açtım ben sana da öneririm.
onlara hiç bulasamam pederin dırdırını çekememNays 18 yaş altı için çok kısıtlı. Kullanılmayacak kadar. Dedikleri gibi papel ve Paycell'e bir bak ama önermem yine de. Devlet bankalarından veli izniyle kendine ait banka hesabı açabilirsin onların herhanbi bir bağlantısı kontrolü olmadan. Sadece açarken seninle olmaları lazım. VakıfBank açtım ben sana da öneririm.
paycell çok kesinti yapıyo diyolarBenim bildiğim dediğiniz gibi yaparsa mobil uygulamasını kullanamıyor. Diğelim ki arkadaşımız oyuna para yatıracak ailesi görüyor çek bakalım dırdırıo yüzden bence Paycell falan daha mantıklı.
Benim bildiğim dediğiniz gibi yaparsa mobil uygulamasını kullanamıyor. Diğelim ki arkadaşımız oyuna para yatıracak ailesi görüyor çek bakalım dırdırıo yüzden bence Paycell falan daha mantıklı.
papel ile naysın farkları nekiKesinti yaptıgına birkaç kere şahit oldum. İçiniz ısınmadıysa papel de alabilirsiniz o da iyidir. Bir de şu CarrefourSA'dan alınan bir kart vardı ismini unuttum ona da bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.