16 yaşında Protein tozu kullanabilir miyim?

Civan63

Hectopat
Daha fazla  
Ben 16 yaşındayım 176 boyundayım ve 98 kiloyum vücudumdaki kas kütlemi arttırmak için günde 200 grama yakın protein almam gerekiyor ve ben bu değeri doğal yiyeceklerden alamıyorum bu yüzden protein tozu kullanmayı deneyeceğim.
Sorum şu vücut değerlerime bakılarak protein tozu kullanabilir miyim?

Kullanabilirsin. Protein tozunun dolabında protein değerine sahip herhangi bir besinden farkı yok. Protein açığın varsa dilediğince kullan. Hani istersen tadını seviyorsan canın sıkıldıkça iç, protein tozu sana zarar verebilecek bir şey değil aynı yumurtanın sana zarar vermediği gibi.

Doğal yiyeceklerden neden alamıyorsunuz? Meyveye, ete alerjiniz mi var? Doğalı dururken tozunu kullanmak "bence" aşırı saçma. Biyolojik yönden ne fark eder bilmiyorum ama doğalı her zaman iyidir.

Tavuk göğsünün kilosu tavuk marketlerde 50 lira civarında. Protein tozlarının servisi tavuğa göre daha pahalıya geliyor. Proteinocean, ssn, protouch, ronic tarzı markaları kullanacağına hiç kullanmasan daha iyi. İlle de toz kullanacağım dersen en kötü hardline al.

Doğal yiyeceklerden neden alamıyorsunuz? Meyveye, ete alerjiniz mi var? Doğalı dururken tozunu kullanmak "bence" aşırı saçma. Biyolojik yönden ne fark eder bilmiyorum ama doğalı her zaman iyidir.
Etide meyveyi de fazla yiyemiyorum biliyorsunuz ekonomik durumu meyvenin etin fiyatını o yüzden protein tozu dedim protein tozu daha pahalı dersenizde ben almadım bir arkadaşım verdi 2 kutu o yüzden dedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı