noclip
Hectopat
Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Başarılar.2 tane şahit var.ertesi gün annem geldi bilirkişi
Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Başarılar.2 tane şahit var.ertesi gün annem geldi bilirkişi
Kucaklaması lazımdı.
Ne hoş hava, ben de sokaktan geçen birini sinirlendirdi diye döveyim. Haksız sizsiniz, onun burnunuzu kırması veya karşılık vermesi doğru değil ama kavgayı siz başlatmışsınız. Burada haksız olan sizsiniz. Belki bir şekilde anlaşılır ve suçlu olarak görülmezsiniz ama dava açmaya hakkınız yok. Saydıklarınızın aynısını ona yapmışsınız.
o zaman ben de kasten yaralamayı işin içine katmadan hakaret+tehdit etti diye dava açayım?
Avukatınıza para kazandırmış olursunuz hocam açın (!). Hocam siz bu arkadaşa sinirlenmişsiniz fakat sinirinizi kavga ederek atamayacağınızı biliyorsunuz. Hakaret tehdit davası açtığınızda mahkemede "Hakim bey ben bunun kafasına vurdum sonra burnumu kırdı sonra bunu bunu dedi." Mi diyeceksiniz?o zaman ben de hakaret+tehdit diye dava açarım o işi nasıl yapalım
Olay 13 yaşındayken yaşanmış, şu an 16 yaşında, 18 yaşında dava açmayı düşünüyor.Aileni al çocuk şubeye git. İfadeni alacaklar. Psikolog ve avukat gelecek Korkma bir şey olmayacak. Gitmeden önce hemen bir darp raporu al. Şikayetçi olmasan bile darp raporu al. Burnun kırılmış. Şikayetçi ol ki mesela burnun kırıldı veya başka bir sakatlığın oldu. Darbeden dolayı beyin kanaması bile geçirebilirsin. Git şikayetçi ol.
Ben de onu kışkırtıp üstüme çekiyim,ağzını burnunu daha kötü yapıyım meşru müdafaa diyim bu durmda nötr mü olur, bu hesabı ödeticem ama,3 yıldır her gün günde 100 defa aklıma geliyor illa bişey yapcamAdam senin yüzüne çalışmış sen kafasına yumruk atıyorsun garip.
Hocam eksik okumuşumAvukatınıza para kazandırmış olursunuz hocam açın (!). Hocam siz bu arkadaşa sinirlenmişsiniz fakat sinirinizi kavga ederek atamayacağınızı biliyorsunuz. Hakaret tehdit davası açtığınızda mahkemede "Hakim bey ben bunun kafasına vurdum sonra burnumu kırdı sonra bunu bunu dedi." Mi diyeceksiniz?
Olay 13 yaşındayken yaşanmış, şu an 16 yaşında, 18 yaşında dava açmayı düşünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.