16 yaşında tehdit için savcılığa gitmek

Okula şikayet edip attırmayı denediniz mi çocuğu? Sınıf rahatsız oluyor diyorsunuz sonuçta. Bir daha da sizi tehdit edemez-evi yakın değilse-.
Kendi ellerimle hesabı ödetmek için babamı zapt ettim, adamların dükkanının yerini söylemedim neyse ki,okula da demedim,mezun olduk zaten. Büyük olay için sağlam zemin,ben fazla mediniyim.Evi çoook uzak

Kayseri :(
sa

Beni kışkırttı (nefs-i müdafaa diyebilmek için ilk vurdurttu).
Annemi ağzını oyuncak etti, kızların yanında süt süt deyip durdu.
Kafasına yumruk attım.
Döndü burnuma yumruk attı, kırıldı.
Kavgadan önce vücudunda daha önceden kırılan bir yer var mı, dövüşelim mi gibi şeyler söyledi.
Burun sağlığım kötüleşti, yaşam kalitem düştü (nefes, koku, tat, konsantrasyon, uyku, ağız kokusu, altın oran, ders çalışma, sınavlar, sporda nefes kontrolü, fotoğraf, özgüven vs...)
Genel olarak kavgacı birisi.

Mahkemeye vereceğiz diye mesaj atınca tehdit etti, hakaret etti.

Bu çocuk psikopat ve vandal birisi. Onurum, şerefim, haysiyetim büyük hasar aldı. Zamanında sınıfın haylazı.
Konuşup dikkat dağıtan, sınıfın en az yüzde sekseninin rahatsız olduğu, eğitim hakkı ihlalcisi.

Bu çocuk asla akıllanmıyor, 4 yıl boyunca sık sık öğretmenler tarafından uyarılan sorunlu biri.
Olaydan sonra velimin gelip güzel güzel konuşmuş olmasına rağmen bu tür çirkin davranışlar sergilemeye devam etmiştir. Bütün sağduyu olgularını suistmal etmiştir.

Kasten yaralama+tehdit+hakaret.
13' 16' 16'.

Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Kurnazlık yapıp ilk vurdurtma yasası.jpg
    Kurnazlık yapıp ilk vurdurtma yasası.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 139
Böyle erkek oğlu erkeklere en mantıklısı dava açmaktır. Veya hiç unutamayacağı bir korku yaşatmaktır(önermem, tehdit etmeniz gerekir buda aykırı olmanız manasına gelir).

Beni kışkırttı (nefs-i müdafaa diyebilmek için ilk vurdurttu).
Annemi ağzını oyuncak etti, kızların yanında süt süt deyip durdu.
Kafasına yumruk attım.
Döndü burnuma yumruk attı, kırıldı.
Kavgadan önce vücudunda daha önceden kırılan bir yer var mı, dövüşelim mi gibi şeyler söyledi.
Burun sağlığım kötüleşti, yaşam kalitem düştü (nefes, koku, tat, konsantrasyon, uyku, ağız kokusu, altın oran, ders çalışma, sınavlar, sporda nefes kontrolü, fotoğraf, özgüven vs...)
Genel olarak kavgacı birisi.

Mahkemeye vereceğiz diye mesaj atınca tehdit etti, hakaret etti.

Bu çocuk psikopat ve vandal birisi. Onurum, şerefim, haysiyetim büyük hasar aldı. Zamanında sınıfın haylazı.
Konuşup dikkat dağıtan, sınıfın en az yüzde sekseninin rahatsız olduğu, eğitim hakkı ihlalcisi.

Bu çocuk asla akıllanmıyor, 4 yıl boyunca sık sık öğretmenler tarafından uyarılan sorunlu biri.
Olaydan sonra velimin gelip güzel güzel konuşmuş olmasına rağmen bu tür çirkin davranışlar sergilemeye devam etmiştir. Bütün sağduyu olgularını suistmal etmiştir.

Kasten yaralama+tehdit+hakaret.
13' 16' 16'.

Ne yapmam lazım?

Mahkemenin bir şey yapacağına inanmıyorum.

Küçükken arkadaşlarla oyun oynarken aldığın birisi taş atmıştı ve kaşım yarılmıştı, bende 1 hafta çocuğu arayıp sonunda bulduğumda önce ben tek ağzını yüzünü dağıttım ardından yanımdaki 5 arkadaş bir daha da o çocuğu oralarda görmemiştim.

Ama senin durum farklı bence ilk olarak kendine kanıt topla (Kamera kaydı vs) sonra bir avukat bürosuna gidip konuş böyle böyle ne olacağını öğren eğer olumlu dönerse sana dava aç.

Ha ama sana şöyle söyleyeyim net bir kanıtın yoksa eğer ilk iki duruşmadan dışında bir daha gitme sakın (minimum 3 4 yıl karar çıkmayacaktır), karar çıkınca da ya karşı taraf senin ameliyat masrafını karşılayacaktır (Eski hale dönmesi için) ya da orta yollu anlaşma olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı