1600 TL İkinci El Intel i5 LGA 1150 Zotac GTX 770 Sistem Alınır mı?

Aklımda Technopat'ın 25oo TL'lik sistemi vardı da monitörü falan eklediğimde 2900'ü buluyor, o da çok zor benim için. Maksimum 2000 TL'ye toplamak istiyorum, monitör dahil.
Kardeşim ilk olarak yazım kurallarına dikkat et. Yakında ban yiyeceksin haberin olsun. Sonrasında ise az bekle 2000 TL'ye monitör dahil bir önerim olabilir.

Ekran kartı eski. Tüm ekran kartlarının soğutmasının ömrü olur. GTX 770 gibi ekran kartlarında soğutma problemi yaşanıyor.(Eskildikce tabi.) Bunu almak yerine bütcenizi biraz daha artırıp güncel sistem toplamanız daha iyi olur.

Alırken mutlaka test edin. Sıcaklıklara bakın
Sıcaklıkları nasıl kontrol ederiz.Programı felan mı var.Birde kaç derece sıcaklıkta olması idealdir.Bilgi verirseniz sevinirim.

Ekran kartı eski. Tüm ekran kartlarının soğutmasının ömrü olur. GTX 770 gibi ekran kartlarında soğutma problemi yaşanıyor.(Eskildikce tabi.) Bunu almak yerine bütcenizi biraz daha artırıp güncel sistem toplamanız daha iyi olur.
Ne kadar eski bir kart 4 yıllık felan mı ? Birde aldım sorun çıktı varsayalım GTX 750 ti gibi ekran kartı takamam mı sonradan? Çok mu maliyetli olur :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı