1600 TL'ye Huawei P Smart Alınır mı?

J7 Prime ve P Smart oyun performansı açısından yeterli telefonlar değil eğer yüksek grafikli oyunlar oynayacaksan. Netten alma imkanın olsaydı çok iyi telefonlar bu fiyata alınırdı, operatörlerde böyle bir durum yok, fiyatlar pahalı maalesef. Türk Telekom da bütçene hangi telefonlar uyuyor onları yaz yardımcı olalım, fiyatları hakkında bilgim yok.

J7 Prime ve P Smart oyun performansı açısından yeterli telefonlar değil eğer yüksek grafikli oyunlar oynayacaksan. Netten alma imkanın olsaydı çok iyi telefonlar bu fiyata alınırdı, operatörlerde böyle bir durum yok, fiyatlar pahalı maalesef. Türk Telekom da bütçene hangi telefonlar uyuyor onları yaz yardımcı olalım, fiyatları hakkında bilgim yok.
Türk Telekom da pek alternatif bulamadım aslında bu 2 telefon dışında. Internetten dediğiniz gibi çok uyguna güzel telefonlar var ama maalesef ki şuan Telekom üzerinden alınacak, şahsi olarak kendime alsaydım düşünürdüm ama dediğim gibi kendim için almayacağım. Türk Telekoma düşen bir bedevî diyelim alacak kişi için hocam. :)

A5 2017 modeli alınır ama 2016 modeli alınmaz. Linkteki 2016 modeli, onu almanı önermem. Nette fiyatlar elbette çok daha ucuz.

Senin tarifenin fiyatı ne kadar? Tarife ile telefonun fiyatı eklenince mi dediğin fiyat yapıyor? P Smart modeline bakıyorum Türk Telekom sitesinde tarifeye ek 37 TL yazıyor, tabii her tarifenin fiyatlandırmaları farklı olacaktır.

A5 2017 modeli alınır ama 2016 modeli alınmaz. Linkteki 2016 modeli, onu almanı önermem. Nette fiyatlar elbette çok daha ucuz.

Senin tarifenin fiyatı ne kadar? Tarife ile telefonun fiyatı eklenince mi dediğin fiyat yapıyor? P Smart modeline bakıyorum Türk Telekom sitesinde tarifeye ek 37 TL yazıyor, tabii her tarifenin fiyatlandırmaları farklı olacaktır.
Hocam internet faturası üzerine alınacağı için internet faturası ödeyenler için belirlenen telefon modellerinin sayfası mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı