Aynı şeyi yazıp duruyor herkes. Bir bilgi bir kere mevcutsa bir kere daha yazıp kalabalık oluşturmak çok anlamsız ayrıca 12400F gibi bir işlemcinin Valorantta 200 FPS altına düştüğünü hiç sanmıyorum.Düşük FPS değerinden kaynaklı olabilir.
Aynı şeyi yazıp duruyor herkes. Bir bilgi bir kere mevcutsa bir kere daha yazıp kalabalık oluşturmak çok anlamsız ayrıca 12400F gibi bir işlemcinin Valorantta 200 FPS altına düştüğünü hiç sanmıyorum.Düşük FPS değerinden kaynaklı olabilir.
Monitörüm 165 Hz seçili Valorant'ta 500 FPS görüyorum en düşük 250 alıyorum her yerden 165 Hz seçili monitörün OSD menüsünü açınca da zaten 165 Hz'de kullanıldığı gösteriliyor.
Diğer ayar RAW input onu denedim onunla alakası yok zaten kapalıydı internet kafedeki PC'de de.
G-Sync, FreeSync, V-Sync gibi teknolojiler açıksa onu da kapatır mısın? Gecikme yapabilir.
TNMonitörünüz IPS mi?
DP kablosunu değiştirmeyi ve farklı bir kasada kullanmayı deneyebilirsin dostum. Monitörü fabrika ayarlarına çevirip, format atma gibi bir yol da denenebilir. Hiç biri olmazsa garantiye yollarsınız zaten.Monitörüm 165 Hz seçili Valorant'ta 500 FPS görüyorum en düşük 250 alıyorum her yerden 165 Hz seçili monitörün OSD menüsünü açınca da zaten 165 Hz'de kullanıldığı gösteriliyor.
Diğer ayar RAW input onu denedim onunla alakası yok zaten kapalıydı internet kafedeki PC'de de.
Sistemi sanki 165 FPS alır hocam arkadaşın attığı sisteme bakacak olursanız. Herhalde Hz ayarını değiştirmeyi düşünmüşsünüzdür. Kablonuz kalitesizse Hz değerini yansıtamıyor olabilir.
Onları da kapattım.
TN.
DP kablosunu değiştirmeyi ve farklı bir kasada kullanmayı deneyebilirsin dostum. Monitörü fabrika ayarlarına çevirip, format atma gibi bir yol da denenebilir. Hiçbiri olmazsa garantiye yollarsınız zaten.
Bence internet kafedeki IPS sizinki TN renkler soluk olduğundan öyle gözüküyor bende int Cafe'de TN diye öyle hissetmiştim.
Ghosting akıcılığı engellemez. Yırtılmalar oluşur. Çok ayrı şeyler. Uzun süredir forum üyesiyim arkadaşın kullandığı monitörü kullanan forum üyeleri de gördüm ghosting sorunu barındırmayan bir model.Ghosting yüzünden akıcı gelmiyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.