1650 sistem satılıp Xbox Series S geçilir mi?

R5 3500, 16gb Ram ve 1 TB depolamam var ama aslında bu değişikliği yapmak istememin sebebi sürekli hareket halinde olmam ve daha sonra satıp PS'ye geçmeyi de düşünmem. Ya da bekleyip PS5 de alabilirim ama bu yaz elimde kalacak paraya bağlı.
Satıp üzerine ekleyip laptop alman bana göre daha mantıklı fazla performans alamazsınız fakat sürekli hareket halindeyseniz sizi bir müddet rahatlatabilir.
 
Ben olsam bilgisayarsız kalıp konsol almazdım, çoğu işi bilgisayarda kolayca halledebiliyorsunuz. Hareket halinde olduğunuz için dizüstü bilgisayar almanız daha iyi olur bana göre.
 
Ben olsam elimde ki donanımı iyileştirirdim. Çünkü PS oyunları PC'ye gelmeye başladı ve 4-5 taneden fazla kült oyun gelmiş bulunmakta. Hem Xbox hem PS oyunlarını oynamak bence aşırı avantajlı. Sizin sadece 1 ekran kartı ve ileride elinize para geçince R5 5600 yapmanız halinde oynayamayacağınız oyun yok. Ekran kartına yapacağınız yatırıma göre de 1080p veya 2K oynayabilirsiniz. Mesela 6700XT ekran kartı 2K'da 60FPS'i geçiyor.

Donanım yükseltme konusunda ben de hemfikirim ancak Intel tercih edin derim.
 

Geri
Yukarı