1650S sistem düşük FPS

Arwld

Hectopat
Yeni bir PC aldım. İşlemci ve ekran kartımın oyunlardaki testlerine baktım YouTube'den videoda GTA 5'de 100+ FPS alırken ben 70 FPS alıyorum. Ayarların videodakinden daha düşük olmasına rağmen bir tek GTA 5'de de değil diğer oyunlarda da öyle. Darboğaz mı var anlayamadım, bende 8 GB RAM var, videoda 16 kullanılmış. Bununla alakalı olabilir mi ?(Video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

) Işlemci: i3-9100F ekran kartı: Palit 1650S OC.

Yeni bir PC aldım. İşlemci ve ekran kartımın oyunlardaki testlerine baktım YouTube'den videoda GTA 5'de 100+ FPS alırken ben 70 FPS alıyorum. Ayarların videodakinden daha düşük olmasına rağmen bir tek GTA 5'de de değil diğer oyunlarda da öyle. Darboğaz mı var anlayamadım, bende 8 GB RAM var, videoda 16 kullanılmış. Bununla alakalı olabilir mi ?(Video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kesinlikle Ram'den dolayı artık 8 gb kesinlikle yetmiyor hatta bazı oyunlar 14 GB Ram kullanıyor.

RAM ile alakalı.

Bazı oyunlarda 20% darboğaz yaşarsın R3 3100 almalısın bence darboğaz yaşamamak için o arada RAM oldukça iyi ama 12 veya 16 yaparsın daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı