Parçalar uyumlu gözüküyor. Sürücü problemi olabilir dediğim gibi.
Nasıl bir problem? Windows Update üzerinden tüm sürücüleri kurdum. Sonra anakart ve ekran kartının sürücülerini kendi sitesinden kurdum.
Sürücü güncel mi? FPS sınırlamaları var mı? CS:GO'da zaten 1080P Full ayarlar oynanmaz. Genelde 1024x768 veya 1280x960 Low ayarlar oynanır. Oyun içi kullanım değerlerini ve grafik ayarlarını atabilir misiniz?
Windows Xbox ayarı var onu da kapatın oyunlarda FPS sabitliyor oda sebep olabilir.
Nasıl bir problem? Windows Update üzerinden tüm sürücüleri kurdum. Sonra anakart ve ekran kartının sürücülerini kendi sitesinden kurdum.
MSI Afterburner kurun oyun içerisinde bilgi ekranını atın buraya.
Ekran kartının kullanım değeri çok düşük %100 olması lazım ayarları en yükseğe çekin olabildiğince en güncel sürücüleri kurun.
En yüksek ayarlar, son sürücüler var. Nedenini çözemedim. Sistem düşük FPS alınca kullanımını artırması lazım değil mi? Arızalı falan mı diye düşünüyorum. Bu konularda uzman biri yok mu? Çıkmazda kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.