1660 Ti vs RX 5600 XT

Zaten RTX Ultra açık 3080 bile düşüyor. DLSS açık şekilde o aldığı FPS. Bir de gölgeler orta ayarmış ama yine de laptopta kullandığı için normal 1660 Ti ayarı neredeyse 2060 mobil.

Eki Görüntüle 778874

Bu forumda biri normal 2060 kullanıyordu ama mesajı bulamadım.
Performans modunda oynayacaksan neden Ultra yaparsın, beyin yıkama simülasyonu mu bu hocam. Grafikler oldukça çamurlaşır.

Zaten RTX Ultra açık 3080 bile düşüyor. DLSS açık şekilde o aldığı FPS. Bir de gölgeler orta ayarmış ama yine de laptopta kullandığı için normal 1660 Ti ayarı neredeyse 2060 mobil.

Eki Görüntüle 778874

Son 3'ü için zaten 3 kart da fazla fazla yeter.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3.ü hangisi peki ?

Eki Görüntüle 778874

Son 3'ü için zaten 3 kart da fazla fazla yeter.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani hangisini alırsam alayım işimi görür yani. Bu arada Msi 1660 ti alacaktım bunun üzerine 200 300 yada 400 ekleyip zotac galax markaların 2060 olanları alınabiliyor galiba ama o markalara güvenilirmi ve yayında sıkıntı çıkarırmı ?

3.ü hangisi peki?

Yani hangisini alırsam alayım işimi görür yani. Bu arada MSI 1660 Ti alacaktım bunun üzerine 200 300'ya da 400 ekleyip Zotac Galax markaların 2060 olanları alınabiliyor galiba ama o markalara güvenilir mi ve yayında sıkıntı çıkarır mı?

Galax > EVGA. Zotac ise küçük olsa bile iyi soğutabiliyor sorun yaşayan görmedim. Genelde 2060'ın Windforce modelinde sorun yaşayan var.
3070 soğutması bile iyi. 2060 incelemesi yok ama sorun çıkaracağını sanmam. Galax ise forumda biri kullanıyordu hatta blogu bile vardı Galax 2060 ile en fazla aldığı sıcaklığı 70 derece civarı aldığını söylüyordu ve test de var. Yani Galax da alınır.

Galax > EVGA. Zotac ise küçük olsa bile iyi soğutabiliyor sorun yaşayan görmedim. Genelde 2060'ın Windforce modelinde sorun yaşayan var.
3070 soğutması bile iyi. 2060 incelemesi yok ama sorun çıkaracağını sanmam. Galax ise forumda biri kullanıyordu hatta blogu bile vardı Galax 2060 ile en fazla aldığı sıcaklığı 70 derece civarı aldığını söylüyordu ve test de var. Yani Galax da alınır.
O zaman direk 2060 alayım ben galax yada zotac gibi markalardan başın ağrımaz derseniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı