16MBit Pakette 15.5Mbps Hız İyi Mi?

kemal çağlar

Megapat
Makaleler
3
Yer
İstanbul Bayrampaşa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar TTNet kullanıyorum. Paketim Yalın Ultra Net limitsiz 50 GB yazıyor. 16 mbit.
Buda hız testim.

iyi.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızın iyi, sorun yok. Daha iyi de olabilir tabi :) De sorun şu 'Yalın Ultra Net limitsiz 50 GB' ne yahu? Hem ultra, hem limitsiz, ama 50gb hız kotası! Hemde 16mbit internete =) Bu ne perhiş bu ne lahana turşusu :) Ah Türkiye'de nasıl sömürüyorlar insanları...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızın iyi, sorun yok , daha iyi de olabilir tabi =) De sorun şu 'Yalın Ultra Net limitsiz 50 GB' ne yahu? Hem ultra, hem limitsiz, ama 50gb hız kotası ! hemde 16mbit internete =) Bu ne perhis bu ne lahana turşusu =) Ah Türkiye'de nasıl sömürüyorlar insanları...
50 gb akk'den kaynaklanıyor ve kota ile aralarında fark ise çok basit, kotayı eğer aşarsanız bu faturanıza yansır yada internete erişemezsiniz, fakat akk'de internet hızınız düşürülüyor ve internet erişiminiz devam ediyor.

AKK'ye sinir oluyorum. Bu ay 50 GB akk'yi aşmışım. Hız testi yaptım. Upload'ta sıkıntı yok. Ama indirmede hız 3 mbit oluyormuş. Arayıp sordum. HD film izliyorum. Sırf onun yüzünden gidiyor. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı