17 yaşında boy uzatmak

Rosso Valentino

Kilopat
Arkadaşlar yaşım 18'e yaklaştı. Boyum 1.80 fakat ben mümkünse 3-4 cm daha uzamak istiyorum. Genlerim sağlam. 4-5 ay öncesine kadar her gece süt, bal ve bıldırcın yumurtasını karıştırıp içiyordum. Boyumun şu anki halini almasında bunun da etkisi olmuştur tahminimce. Sizce içmeye devam etsem bir yararı olur mu veya dediğim gibi 3-4 cm daha uzamak için ne yapabilirim?

Arkadaşlar yaşım 18'e yaklaştı. Boyum 1.80 fakat ben mümkünse 3-4 cm daha uzamak istiyorum. Genlerim sağlam. 4-5 ay öncesine kadar her gece süt, bal ve bıldırcın yumurtasını karıştırıp içiyordum. Boyumun şu anki halini almasında bunun da etkisi olmuştur tahminimce. Sizce içmeye devam etsem bir yararı olur mu veya dediğim gibi 3-4 cm daha uzamak için ne yapabilirim?
Boy %80 genetik faktörle alakalıdır aile yapında uzun boylular varsa sene uzun boylusundur ayrıca 180 boy gayet iyi Türkiyede erkeklerde boy ortalaması 174 zaten

14 Yaşındayım 1.70 boyum var abim'le aynı boydayız büyünce 1.80 falan olur sanırım ama büyüdügün zaman artık boy uzamiyor diye biliyorum.

Sakal çıkmaya başladığında boy uzamayı keser. Yani sakal çıkana kadar uzarsın bunun sınırı bu.

Kalsiyum tüket kahvaltıda bol bol prynir ye barfiks çek bir yere asıl.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı