17 Yaşında İmkan Olmadan Para Kazanmak

reblica

Decapat
Merhaba, 17 yaşında lise öğrencisi bir kardeşinizim. Gün içerisinde Ailemin şirketine gittiğim için çalışamıyorum. Ancak çok bir para kazanmıyorum. Bu imkanlarla az da olsa para kazanmak, kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Benim yaşlarımdayken yaptığın yapmayı düşündüğünüz ne olursa olsun bilgi verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için sağolun ama ben zaten aile şirketinde her gün gidiyorum. Ama pek para kazanmıyorum daha doğrusu istiyemiyorum. Demek istediğim emek vermeden para kazanmka değil. Akşam eve gelip gecelere kadar emek veririm öğrenirim. Bu tarz bir gelir tarzı öğrenmek istiyorum.

Grafik tasarım öğrenip Sadeceon gibi sitelerden gelir kazanabilirsin. Başlamak için Afgan Rasulov kanalını tavsiye ediyorum ben ilk olarak ondan öğrendim. Photoshop Cs6'yı onu izleyerek giriş seviyesi öğrenirsin, daha sonra yabancı kanalları izleyerek kendini daha çok geliştirebilirsin. Başlangıç olarak Cs6 tavsiye ediyorum daha sonra Illustrator öğrenebilirsin. Ben parti, konser vs. organize eden arkadaşlarım var onların afişlerini biletlerini tasarlayarak para kazandım. Uzun süredir yapmıyorum artık çok hakim değilim ama sorun olursa mesaj atabilirsin.

Grafik tasarım öğrenip Sadeceon gibi sitelerden gelir kazanabilirsin. Başlamak için Afgan Rasulov kanalını tavsiye ediyorum ben ilk olarak ondan öğrendim. Photoshop Cs6'yı onu izleyerek giriş seviyesi öğrenirsin, daha sonra yabancı kanalları izleyerek kendini daha çok geliştirebilirsin. Başlangıç olarak Cs6 tavsiye ediyorum daha sonra Illustrator öğrenebilirsin. Ben parti, konser vs. organize eden arkadaşlarım var onların afişlerini biletlerini tasarlayarak para kazandım. Uzun süredir yapmıyorum artık çok hakim değilim ama sorun olursa mesaj atabilirsin.
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı