17 yaşında nasıl kilo alınır?

Makaleler
2
Daha fazla  
17 yaşında, 176 cm boyunda, 47 kg ağırlıktayım. Çok ama çok zayıfım ve bu kahrolası sorunu bir an evvel çözmek istiyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Bir ara cicibebe, fıstık ezmesi falan yiyiyordum ama sonradan bıraktım. Sizce ne yemeliyim? Neler yapmalıyım?

Not: Maalesef şu anda spora ayıracak vaktim hiç yok. Ancak yaz tatilinde gidebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı sindirme gibi bir sorununuz mu var? Yani yemekleri yedikten 20-25 dakika geçmeden tuvalete falan mı gidiyorsunuz?

Diyetisyene hiç gitmedim fakat görünürde bir hastalığım yok. Günün çoğunda ders çalıştığım için oturuyorum.

Diyetisyene degil hastaneye gitmelisin. Çok garip 47 kilo olman yemek yemiyorsun o zaman? Hastaneye git eğer bir hastalığın yoksa yüksek kalorili şeylerle beslen pizza dondurma çikolata hamburgerler gibi Fast foodlarla.Hareketsiz olman lazım birde böyle beslenirken istediğin kiloda olunca sağlıklı beslenebilirsin.
LoL oynamaya başlayabilirsin, bu sırada yemek yemeyi unutma.
Hareketsiz olduğunu söylemiş.

Makarna, pilav gibi çok karbonhidratlı yiyecekler tercih etmelisiniz. Onun dışında yatmadan hemen önce bir şeyler yerseniz kilo almanızda yardımcı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı