(+18) Bekaret mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsel ilişki hakkında yazdıklarınıza kelimesi kelimesine katılıyorum. 'Normal' bir insan evlendiği kadının/erkeğin ilişkiye girmiş olmasını istemez. Kim ister ki? Çocuğunun yüzüne bakarken o an aklına geldiğinde bin pişman olur çünkü. En basit örneklerden bir tanesi. Vurulmuş birisini ben de asla ve asla istemem. Bu yazdığıma katılmayanlarda önceki hayatlarında veya şu anda, başka birisiyle ilişkiye girmiş olup bu düşünceyi inkar etmeye çalıştan tiplerdir.

Cinsel ilişki hakkında yazdıklarınıza kelimesi kelimesine katılıyorum. 'Normal' bir insan evlendiği kadının/erkeğin ilişkiye girmiş olmasını istemez. Kim ister ki? Çocuğunun yüzüne bakarken o an aklına geldiğinde bin pişman olur çünkü. En basit örneklerden bir tanesi. Vurulmuş birisini ben de asla ve asla istemem. Bu yazdığıma katılmayanlarda önceki hayatlarında veya şu anda, başka birisiyle ilişkiye girmiş olup bu düşünceyi inkar etmeye çalıştan tiplerdir.
Bence en saçma düşünceye sahipsiniz. Diyelim ki bir kadın evlendi sonra kocası öldü o zaman o kadın sizin tabirinizle "vurulmuş" mu olacak? Bu tabirinizi kınıyorum.

Sen ne dediğinin farkında mısın? Vurulmak ne demek, terbiyesizlik yapmayın. İnsanların severek birlikte olmasını sen bu şekilde mi ifade ediyorsun? Bu zihniyet devam ettiği sürece kadına şiddette aynı şekilde devam edecek.

Mesele isteyip istememek değil ama ilişkisi olmuş birine yaklaşma biçimin çok yanlış. Terbiyenizi takının yoksa yazdıklarınızdan ileride pişman olursunuz.

Sen nasıl üslup kullanırsan cevabını da o üslupta alırsın. Senin gibi düşünmeyen insanlara kötü ithamlarda bulunamazsın, jeton düştü mü? Yoksa bana ne senin bekaretinden.
Bir kadın evlenmeden önce 10 kişiyle beraber olacak ve tertemiz olacak öyle mi? Kötü itham saydığınız 'geçmişi kirli' demem mi oluyor? Ayrıca senin gibi düşünmüyorum diye sen niçin bana kötü ithamda bulunuyorsun? Tutarlı bir yanınız yok maalesef.

Bir kadın evlenmeden önce 10 kişiyle beraber olacak ve tertemiz olacak öyle mi? Kötü itham saydığınız 'geçmişi kirli' demem mi oluyor? Ayrıca senin gibi düşünmüyorum diye sen niçin bana kötü ithamda bulunuyorsun? Tutarlı bir yanınız yok maalesef.
Sen cidden salatanı kullanıyorsun düşünmek için. Yazdıklarımda tutarlı bir yan bulamıyorsan geçmiş olsun.

Burada 10 kişiyle beraber olmuş birisi hakkında konuşulmuyor. Abartılı örnekler verecek düşüncenizi temize çıkartmaya çalışmayın.

Bir kadının temiz olma kriteri 10 kişi ile yatmaması mı?

Nerede öyle bir şey dedim acaba?
Sen önce en başa dön, benim alıntı yaptığım mesajı oku sonra benim mesajımı oku en son da kendi mesajını oku. Kitap okumanın faydalarını bu konuda bir kez daha anlamış oldum.

Bunların çoğu dizi ve filmlerden akıllarına kazınıyor başka türlü yaşamalarının imkanı yok.
Eğer korunmadan ilişkiye girdilerse ağrılarını çok güzel çekerler benden söylemesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı