YouTube 18 yaş altı AdSense hesabı açabilir mi?

Winterss

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'dan para kazanma açıldı ancak 18 yaşının altındayım. İlerleyen AdSense için bilgilerimi yolladım dönüş bekliyorum. Ayrıca para kazandıktan sonraki vergi işleri nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

Açamazsınız, velinizin adına açmalısınız. Kimlik fotoğrafı vs. de yolluyorsunuz sonralardan. Adresinize zarf gelme olayı da var 2-3 ay sürüyor gelmesi haberiniz olsun.

YouTube'dan para kazanma açıldı ancak 18 yaşının altındayım. İlerleyen AdSense için bilgilerimi yolladım dönüş bekliyorum. Ayrıca para kazandıktan sonraki vergi işleri nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
Kendi bilgilerini yolladığın için AdSense özelliği açılmaz. 18 yaşından büyük olman lazım onun dışında.

13 yaş altındaysan ve yolladıysan hesabını kapatıp veli onayı isteyebilirler. İptal edebiliyorsan iptal et.

Kendi bilgilerini yolladığın için AdSense özelliği açılmaz. 18 yaşından büyük olman lazım onun dışında.

13 yaş altındaysan ve yolladıysan hesabını kapatıp veli onayı isteyebilirler. İptal edebiliyorsan iptal et.
Evet Google bu konularda çok katı, keşke bilgileri yollamadan önce konu açsaydı.

16 yaşındayım bilgileri yolladım iptal etme yolu var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı