18 yaşında natural vücut geliştirme

sekra34

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, 18 yasım 175 58 civarı kilom var. Zargana diyebilirim yani. Neyse, evde spor yapmaya başladım 3 gün falan oldu toz kreatin vs kullanmadan vücudum ne kadar sürede gelişir? Haftada 4 5 gün yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, 18 yasım 175 58 civarı kilom var. Zargana diyebilirim yani. Neyse, evde spor yapmaya başladım 3 gün falan oldu toz kreatin vs kullanmadan vücudum ne kadar sürede gelişir? Haftada 4 5 gün yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Rahatından 2 senen var. Kilo almazsan gelişim de göremeyeceksin haberin olsun.

Protein tozu ve Creatin naturalliği bozmaz. Günlük alman gereken protein miktarını besinlerden alabiliyorsan protein tozu almak zorunda değilsin. Ancak kendimde kullandım ve Creatin kesinlikle fark yaratıyor. Fitness ile uğraşan pek çok kişi alacaksanız Creatin alın der. Almazsan da gelişirsin bu arada bunlar sadece sürecine olumlu destek veren şeyler. Haftada 4-5 gün ideal ancak hedeflerine göre program yapmalısın. Kilondan dolayı yapacağın diyet senin için çok önemli. YouTube üzerinden EgeFitness gibi kanallardan yardım alabilirsin. Arattığın zaman kafana takılan her türlü şeyle ilgili videosu çıkacaktır karşına. Kendim de en çok ondan yararlandım, öneririm.

Ulaşılır natural sınıra.
Hayır. Natural sınır demek antrenmanlarda artık PO görememek demek. Buna 5 yılda ulaşamazsın. 5 yılda PO görmeyi bırakmıyorsun.
8 yıldır spor yapıyor ve hala PO görüyor, gelişiyor. Arkadaşım 7 senedir yapıyor. Hala PO görüyor, minimal de olsa gelişiyor.

Hayır. Natural sınır demek antrenmanlarda artık PO görememek demek. Buna 5 yılda ulaşamazsın. 5 yılda PO görmeyi bırakmıyorsun.
8 yıldır spor yapıyor ve hala PO görüyor, gelişiyor. Arkadaşım 7 senedir yapıyor. Hala PO görüyor, minimal de olsa gelişiyor.
Ki buna zaten bir süre de verilemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı