18 yaşındaki Emirhan Yalçın Suriyeli sığınmacı tarafından öldürüldü

Nereye kadar devam edecek artık bu?

Düşünceleriniz nedir?

Irkçılık hastalıksa hastalık neyse ne ben ırkçıyım arkadaş yetti artık.
Bu ırkçılık değil kardeşim, ülkenin geleceği, kendi geleceğin, milletin geleceği için bu insanları istemiyorsun sadece. Avrupalılar bunu yapınca ırkçı olmuyorlar merak etme. Seni ırkçılıkla suçlayacak olanın aklından şüphe ederim zaten.

Irkçılık hastalıksa hastalık neyse ne ben ırkçıyım arkadaş yetti artık.
Hocam bu ırkçılık değil ki... terörün, geri kafalılığın, gelişmemişliğin ırkla bağlantısı olamaz. Hiçbir şekilde sözde mülteci istemiyoruz ülkemizde. Mülteci dediğin keyif yapmaya gelmez, bayramda memlekete gider gibi ülkesine dönmez

Umarım bu yaptıkları bütün her şeyi, bunları ülkeye alanların karısına, kızına, çocuğuna da yaparlar. Başka diyecek söz yok. Anca böyle akıllanırlar çünkü.

1 seneye hepsi vatandaşlık alacaklar zaten, demedi demeyin. Oy lazım APK'ye :) .

Din kardeşlerimize bak, adamlar dini sallamıyor bile.

Nereye kadar devam edecek artık bu?

Düşünceleriniz nedir?
Türk insanının boş gezmemesinin, yanında zor durumda kullanabileceği bir alet / cisim taşımasının zorunlu olması gerektiğini düşünüyorum. Bu itlere sövmekten yorulduk. Bizimkilere işine yarayacak tavsiye verelim de, kendilerini savunsunlar.

Gelenlerin kaçının bu ülkeye hayrı oldu?
Hepsi suç peşinde.
Benim ülkeme gelecekse donanımlı mülteci gelsin. Seçip alınsın çok almak istiyorlarsa.
Vatandaşlık verme gibi bir dertleri varsa da saçma, zaten mülteci olayından tonla oy kaybedecekler.
Suçu neydi o çocuğun?
Allah Rahmet Eylesin.

Umarım bu yaptıkları bütün her şeyi, bunları ülkeye alanların karısına, kızına, çocuğuna da yaparlar. Başka diyecek söz yok. Anca böyle akıllanırlar çünkü.

1 seneye hepsi vatandaşlık alacaklar zaten, demedi demeyin. Oy lazım APK'ye :) .

Din kardeşlerimize bak, adamlar dini sallamıyor bile.
Ortadoğulu gerici, yobaz sözde müslümanlar = din kardeşi
Türk, çağdaş, zeki, eğitimli, ilergörüşlü, hoşgörülü, iyi kalpli gerçek müslümanlar = terörist

Antalya'da Afgan bayrağını göndere çekmişler. :) Başka yerde de Afgan bayrağı dikmişler. Türkler buraya giremez demişler. Teşekkürler APK. Ben bu millete bu saatten sonra acımıyorum. APK'ye oy verirseniz böyle olur. Adamlar yakında bölge de isterler sayenizde. Din kardeşiymiş. Böyle kardeşin ***.

Kalbim dayanmıyor artık, bunları hak edecek ne yaptık? (Siyaseti karıştırmayın, malum kişiye oy atmıyorum). Gerçekten ne denebilir ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı