18 yaşındaki Emirhan Yalçın Suriyeli sığınmacı tarafından öldürüldü

Nereye kadar devam edecek artık bu?

Düşünceleriniz nedir?

Antalya'da Afgan bayrağını göndere çekmişler. :) Başka yerde de Afgan bayrağı dikmişler. Türkler buraya giremez demişler. Teşekkürler APK. Ben bu millete bu saatten sonra acımıyorum. APK'ye oy verirseniz böyle olur. Adamlar yakında bölge de isterler sayenizde. Din kardeşiymiş. Böyle kardeşin ***.
Atam ne güzel demiş "Geldikleri gibi giderler." Türk toprağına göz dikenin gözünü oyarız. Hele bi' defolsun gitsin kendi önergesini reddeden hıyar ordusu

Antalya'da Afgan bayrağını göndere çekmişler. :) Başka yerde de Afgan bayrağı dikmişler. Türkler buraya giremez demişler. Teşekkürler APK. Ben bu millete bu saatten sonra acımıyorum. APK'ye oy verirseniz böyle olur. Adamlar yakında bölge de isterler sayenizde. Din kardeşiymiş. Böyle kardeşin ***.
En çok üzüldüğüm nokta kadınların bu zırtapozların tacizine maruz kalması. Çok kanıma dokunuyor. Zaten taciz konuları memlekette çözülemiyor mülteciler yüzünden bu olaylar katlanarak artıyor. Kadınlara ağızlarının sularını akıtarak bakıyorlar. En önemli noktalardan birisi budur.
Yoksa giremez dediklere yere gireriz, o diktiği bayrağın direğini de..

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı