Merhabalar, 18 yaşından küçüğüm ve fatura benim üzerime. Aile ferdlerimden birisi benim yerime tüketici hakem heyetine başvuru sağlayabilir mi? Teşekkürler.
Aile fertlerinden sadece anneniz veya babanız yapabilir. Herhangi bir aile ferdi değil.Merhabalar, 18 yaşından küçüğüm ve fatura benim üzerime. Aile ferdlerimden birisi benim yerime tüketici hakem heyetine başvuru sağlayabilir mi? Teşekkürler.
Ben direkt E-Devlet üzerinden yaptım, herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Değişim kararı uygulanmıştı.Merhabalar, 18 yaşından küçüğüm ve fatura benim üzerime. Aile ferdlerimden birisi benim yerime tüketici hakem heyetine başvuru sağlayabilir mi? Teşekkürler.
E-Devlet şifremi almadım daha. Ayrıca şu konumda da belirttiğim üzere iade raporu gönderdiler ancak fiyatı çok arttı kulaklığın. Üst model ile değiştirmeyi istediğimde reddettiler, sizce tüketici hakem heyetinde diğer seçeneğini seçip üst model ile değişimini seçsem kabul ederler mi? Yoksa riske atmadan direkt olarak değişim kararı mı seçmeliyim?Ben direkt E-Devlet üzerinden yaptım, herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Değişim kararı uygulanmıştı.
Tüketici Hakem Heyetinde üst modelle değişim diye bir seçenek yok. Eğer karar çıktığında sizdeki modelden ellerinde yoksa üst modelle değişim teklif edebilirler. Normal değişim seçeneğini seçmeniz gerekli.E-Devlet şifremi almadım daha. Ayrıca şu konumda da belirttiğim üzere iade raporu gönderdiler ancak fiyatı çok arttı kulaklığın. Üst model ile değiştirmeyi istediğimde reddettiler, sizce tüketici hakem heyetinde diğer seçeneğini seçip üst model ile değişimini seçsem kabul ederler mi? Yoksa riske atmadan direkt olarak değişim kararı mı seçmeliyim?
Anladım teşekkürler, elimizde bulunmuyor dedikleri için öyle bir seçenek aradım.Tüketici Hakem Heyetinde üst modelle değişim diye bir seçenek yok. Eğer karar çıktığında sizdeki modelden ellerinde yoksa üst modelle değişim teklif edebilirler. Normal değişim seçeneğini seçmeniz gerekli.
Amazon'dan aldıysanız zaten sıkıntı olmaz. Rica ederim.Anladım teşekkürler, elimizde bulunmuyor dedikleri için öyle bir seçenek aradım.
Ek olarak Amazon ile iletişime geçtim, hemen değiştirelim ürününüzü dediler. Teklos, İndeks Grup ile uğraşmaya hiç gerek yokmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.