Neye yeteneğin varsa, nelerle ilgileniyorsan, neleri seviyorsan ona göre bir meslek seçmeni tavsiye ederim.
Şimdi değil, ilerisi için aileden para geliyor. Para sıkıntı değil, Rusça biliyorum çok iyi bir şekilde. Öneriniz neler, menajerlik falan olur mu, yurt dışında sizce?
Rusça öğrenmen ne kadar sürdü? Ben de Rusça öğrenmek istiyordum.
- Çevirmenlik yapabilirsin.
- Kurs verebilirsin.
Hangi bölümden mezun oldun veya olacaksın ?Şimdi değil, ilerisi için aileden para geliyor. Para sıkıntı değil, Rusça biliyorum çok iyi bir şekilde. Öneriniz neler, menajerlik falan olur mu, yurt dışında sizce?
Hangi bölümden mezun oldun veya olacaksın?
Ah pardon sistem farkı.Bu yıl üniversite sınavına gireceğim. Akımda pek bir şey yok diye zaten bu konuyu açmıştım.![]()
Şimdi senin tam olarak neyi sevdiğini kimsenin bilmediği için bir şey söylemek zor. Mesela bana göre bir avukat olmalısın ancak sen bu mesleği sevecek misin ileriki yıllarda. Ya da bir dişçi ? Ya da midye satabilirsin sokaklarda .dBu yıl üniversite sınavına gireceğim. Akımda pek bir şey yok diye zaten bu konuyu açmıştım.![]()
Rusya'ya taşınıp dil dersleri verebilirsiniz.
Tabii ki Türkçeden bahsediyorum. Bir Türk olarak Ruslara muhteşem bir Rusça öğretebileceğini sanmıyorum. Bence Vodka ve kebap satmalısınız.Türkçe dil derslerinden bahsediyorsunuz değil mi? Çünkü Rusya'da Rusça dil dersi alacak kişi bulmak zor olabilir.
Dil dersi vermeye pek sıcak bakmıyorum. Yine de teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.