İşlemci 9 yıllık, 1050 Tİ ama hangi 1050 Ti, anakart zaten çöp, ramler ddr3 yine eski, 320 gb hdd(bence yine kötü), çokta dolandırmamak için ethernet kartı ile ses kartı koymuşlar. 
Aynen öyle hocam.Yine bir Turbox vakası.
Açık konuşursak özelliklerini şöyle sıralayabilirim:Arkadaşlar şu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar PUBG, CS:GO, LOL, GTA V. Sizce bana rahat oynatır mı bu bilgisayar? Eksikleri nelerdir? Sorun yaşar mıyım, önerir misiniz?
![]()
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11.com
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Masaüstü Bilgisayar n11.com'da! Masaüstü Bilgisayar için ziyaret edin.urun.n11.com
Anakartın özellikleri bence o. Bu sisteme 2 tane kart ekleyeceklerini sanmıyorum.İşlemci 9 yıllık, 1050 Tİ ama hangi 1050 Ti, anakart zaten çöp, ramler ddr3 yine eski, 320 gb hdd(bence yine kötü), çokta dolandırmamak için ethernet kartı ile ses kartı koymuşlar.![]()
Bunda ekran kartı yok ?![]()
Bixon Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 8 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.