1959 öncesi şampiyonluklar sayılmalı mı?

Eşit davranılmalı. Ya hiç, ya hep. Öyle Beşiktaş'ın bilmem ne şampiyonluğunu sayıyorum, ama diğerlerini saymıyorum olmaz.
Benim düşüncem bu.
Yalnız Beşiktaş'ın 2 Şampiyonluğunu UEFA onayladı. TFF özel olarak Beşiktaş'a kıyak geçmedi.
 
Hayırdırlı niye konuşmaya başladın?
Evet hoşuma gitmedi şu an hayatta olan tüm fenerbahçelilerin göremediği kupaları tekrar kazanmasını saçma buluyorum.
Ne fark eder göremediyse? Sen öne geçmemizi istemiyorsun, aynı şey tuttuğun takım için olsaydı sayılsın diye bağırırdın.
 
Galatasaray 14 sene şampiyon olamadığı zaman 1905 den sonra bulunan şampiyonluklarını istemediyse Fenerbahçe'nin istemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Bu zaten vasat Fenerbahçe yönetiminin akılları sıra kendilerini öne çıkartma ve iyileştirme çabaları. Bundan 7 yıl önce 4. Yıldızı alacakken 19. Şampiyonluktu.d şimdi ne hikmetse 28? Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük ikinci kulübü. Böyle saçma sapan şeylerle kulübü başarı getirmeden bu işlerle olmaz. Galatasaray 14 sene olamadı, çabaladı çalıştı oynadı ve geçti. Nice başarılara imza attı, bu saçma yönetim ile yürüyeceğine ülkenin en büyük ikinci futbol kulübünün kadroyu kullanarak Avrupa'da başarıya imza atması lazım. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş kendi içimizde bulunan sorunlar yüzünden Avrupa'da yakında adını duyuramayacak. Kendi ligimizde böyle didişip durmak yerine üç büyüklerin Avrupa'da her sene yakaladığı başarı ile ligimizin dünya çapında iyileştiğini görmek mükemmel olur.
 
Yalnız Beşiktaş'ın 2 Şampiyonluğunu UEFA onayladı. TFF özel olarak Beşiktaş'a kıyak geçmedi.
Ben UEFA veya TFF dedim mi? Düz eşitlikten bahsediyorum. Beyaz beyazdır, siyah da siyah. Yeteri kadar vakit ayırsam sana sporda yüzden fazla benzer durum gösterebilirim. Daha pazar günü Formula 1'de oldu. Basit bir şeyden bahsediyorum. Her durumda uyulacak bir kural. Kuralın adı 1959 öncesini yok sayıyoruz ise öyle olacak. Ama 1959 öncesini yok sayıyoruz ama Beşiktaş'ın şu, şu sebepten dolayı şu, şu şampiyonluklarını sayıyoruz derse ben yokum. Bana göre aptallıktır, adam kayırmadır, üçkağıtçılıktır.
 
Trabzonspor’un niye alakası yok? 4 farklı kulüp birleşerek Trabzonspor kuruluyor. Bu kulüplerin kazandığı kupalar da eklenmeli öyleyse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı