1996 Model 1.4 Renault 19 Hatchback Benzin mi, LPG mi?

Her araçta aynıdır.
Değil reis. Özellikle karbüratörlülerde uzun süre benzinde kullanmayınca ciddi fark olabiliyor. Çok fazla değişken var. Direkt 1.3 ile çarpmak hatalı sonuç verir. Kullanıcının deneyip görmesi gerek.

@LOTR Manyağı Renault 19 karbüratörlü uzmanlık alanım. Direkt LPG ile çalışabilir. Uzun süre LPG ile kullanılırsa benzinde öksürme ve duman yapar. Bu durumda karbüratör temizliği gerekir. Karbüratör tamir takımı bulmak kolay. Fakat yakıt memeleri artık üretilmiyor. Araç 1,4 karbüratörlü ise ağır kalıyor. Tavsiyem ona bir Flash şanzımanı takmanız. 3.vites temiz 120 yapar. Denenmiştir.

@LOTR Manyağı Renault 19 karbüratörlü uzmanlık alanım. Direkt LPG ile çalışabilir. Uzun süre LPG ile kullanılırsa benzinde öksürme ve duman yapar. Bu durumda karbüratör temizliği gerekir. Karbüratör tamir takımı bulmak kolay. Fakat yakıt memeleri artık üretilmiyor. Araç 1,4 karbüratörlü ise ağır kalıyor. Tavsiyem ona bir Flash şanzımanı takmanız. 3.vites temiz 120 yapar. Denenmiştir.
Maşallah hocam iyi ki sizi etiketlemişim :D Benim hızıyla falan çok işim yok. Güncel zamlardan sonra sizce benzin mi yoksa LPG mi mantıklı olur kullanım için. Arkadaşların eski yorumlarında yazdıkları doğru mu acaba? 55 litre benzin depom var gerçekten 900 KM yapılıyor mu tek depoda?

Maşallah hocam iyi ki sizi etiketlemişim :D Benim hızıyla falan çok işim yok. Güncel zamlardan sonra sizce benzin mi yoksa LPG mi mantıklı olur kullanım için. Arkadaşların eski yorumlarında yazdıkları doğru mu acaba? 55 litre benzin depom var gerçekten 900 KM yapılıyor mu tek depoda?
Karbüratör temiz olursa ve ayarı iyi olursa 750-800 yapar.
Orijinal şanzımanla da 3. vites 110 görmesi lazım. Benim Broadway öyle. :D
19 görmüyor hocam. Broadway tokatlıyor.

Yapmaz dostum 900km. Şuanda bende LPG'de binmeye devam ediyorum 30 kuruş yakan araba 60'lara kadar yükseldi 50 kuruş zam daha gelirse LPG'yi söktürmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı