2 ay için hızlı kilo verme önerisi

Sistem basit. Karbonhidratı azalt. Beyazdan uzak dur. Akşam 7-8'den sonra gıdayı kes. Günde 10k adım hedefi koy. Bunun dışında hafta 3-4 gün antrenman yap. Bol su iç. Protein ağırlıklı beslen. Protein + fiber iyi ayarla. Buradaki en büyük kıstas "istikrar" bu dediklerimi bir gün aksatsan yalan olur. "Ah şundan yiyim yarın devam ederim" kafasından çıkmadığın sürece hedeflerinden her gün uzaklaşırsın.

2 saat cok yeterli bir idman süresidir.
2 saat idman süreci çok yeterli bir süredir, hit cardio + peşine 15 eğimde 5.5 hızında yürüyüş için çok çok yeterli bir süre.

Hit cardio nedir bilmiyorum. Hemen araştıracağım ve güncel olarak çalıştığım koşu bandı bilgileri Total'de 15dk bunun içinde 6 eğim çok zorlarsam 5 hızda galiba kendimi çok geliştirmem gerek.

Hit cardio nedir bilmiyorum hemen araştıracağım ve güncel olarak çalıştığım koşu bandı bilgileri Total'de 15dk bunun içinde 6 eğim çok zorlarsam 5 hızda galiba kendimi çok geliştirmem gerek.

Hit cardio: Yüksek tempolu temelinde vicut ağırlı ile yapılan 20 dk lık bir idmanda bile kanter icersiinde kallmanı yuksek nabız oranı ile çalışmanı bu sayede vicut metobolizmanı hızlandırıp yağ yakımını aktif edebileceğin bir sistemdir.

Buradaki önemli husus süreve set bitene kadar durmadan yapmandır aksi halde nabzının düşmesine müsaade eder isen işe yaramayacaktır, haberın olsun
Seni ilk başta çok zorlayacaktır ( ben tok karna yaptığımda midem dışarı çıkmıştı )

O yüzden dirayetli ol yediğine içtiğine dikkat et takıldığın noktada sor,

Yürüyüş kısmında 15 dk değil en az 35 dk olacak şekilde 15 eğimde 5.5 hızında yapmanı öneriyorum.

Hocam peki benim için bir günlük takvim oluşturacak olsanız nasıl olurdu? (kendim yapıp çıkartacağım sadece ona tabii tutacağım kendimi)

Karbonhidrat ağırlıklı yiyecekleri tüketmemeye çalışın. Ekmek yiyorsanız da ekmeği azaltın. Günlük düzenli yürüyüş yapmayı da ihmal etmeyin.

Öncelikle sana tavsiyem 4 set olarak yapman, egzersiz bölümünde yazan hareketleri internetten bakarak yapabilirsin, her hareketi belirtilen süre kadar yapıp dinlenme yerinde yazan süre kadar dinlendikten sonra diğer harekete geçmeni tavsiye ederim, dinlenme süresini uzatmaman önemli nabızın düşmemesi gerekli.

Eğer ilk başta zor geliyor ise alternatif egzersizler ile başlayabilirsin ancak bence ana egzersizler ile başlaman.

İdmandan önce sade soda, tuz, limon yap iç ve sadece kahve yap şekersiz içip idmana başlaman olacaktır, idmandan önce ısınmayı ihmal etme. İlk başlarda zorlayacak ancak 2-3. İdmandan sonra kanter içinde kalıp alışacaksın.

ana EgzersizSüre (sn)Dinlenme (sn)Alternatif Egzersiz
Burpee
40​
20​
Squat + Kol Itme
Jump Squat
40​
20​
Sandalye Squat (Hizli)
Mountain Climber
40​
20​