2 ayda 20 kilo verilebilir mi?

Katılım
17 Ağustos 2021
Mesajlar
6.325
Makaleler
2
Çözümler
17
Msü sınavına girdim deniz harp için mülakata gireceğim. Ama maalesef kilom fazla. Boyum 185 kilomu uzun zaman tartılmadım 105 civarı denebilir. Msü için kilo üst sınırı 89 imiş boyumda. Ben kıyafet, tartı farkı filan derken 85 olmak istiyorum. Temmuz ayına kadar mayıs haziran sayarsak 2 ayda 20 kilo verebilir miyim? Sağlığımı bozmadan vermek mümkün mü?
 
Mümkün gibi. Keton diyeti uygula. Sağlam bir diyettir, zordur, herkes yapamaz. Bir incele bakalım.
 
Mümkün gibi. Keton diyeti uygula. Sağlam bir diyettir, zordur, herkes yapamaz. Bir incele bakalım.
Screenshot_20240421_223729_Chrome.jpg


Hocam ya aralığa kadar verirsin diyor ne kadar gerçekçi?
 
Keton meton bilmiyorum da 2,5 ayda 30 kiloya yakın vermişliğim var geçmişte. Ciddi bir şey de yapmadım sadece tüm koşullar bunu sağlıyordu.

Gelişim çağının henüz bitmemesi, ham vücudu harekete geçirmek (o da bildiğin yürümek devamlı aktif olmak spor vb.), tüm beyazları tamamen kesmek ve paso göğüs tavuk, kepek ekmeği, su, şekersiz kola tüketmek.

Yıllarca oturmuş ve fast-food, abur cubur tüketmiş vücut böyle şoklanınca kalori yakımı tavan oluyordu. Tabii bunu şimdi yap desen yapamam.
 
sukranbayar2335 instagram kullanıcısı diyetisyen var Şükran hanım. Beni doktor Burak gönderdi derseniz yardımcı olur.
 
2 ayda 20 kilo vermek inanılmaz sağlıksızdır. 2-3 Haftalık 4.5 max kilo verseniz bile sınıra ulaşmış olursunuz. Deri sarkması,çatlaklar,sağlığınız açısından ciddi problem yaşama ihtimaliniz var. Bence böyle bir şeye kalkışmayın. 7 ayda 43 kilo vermiş birisiyim,onda bile sağlıklısı 1 ila 1.5 sene idi. Ki ben diyetisyen ile verdim. Bana yavaş biraz diyordu
 
2 ayda 20 kilo verilir fakat o kadar kısa sürede vermek pek de sağlıklı değil açıkçası. Deri sarkmaları olabilir. Perhiz yaparak bir tık daha yavaş kilo vermek daha mantıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı