2.el mining işlemci alınır mı?

Bios'un sürümü 1.80 gözüküyor ve sitesindede son sürüm 1.80 taktığım işlemcinin sürümüde 1.70 gözüküyor

Dosya Ekleri

• bios.png
    bios.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 61
Bios güncel ise pinleri de tam olarak oturttmana rağmen görüntü gelmiyor ise bozuktur o zaman :)Ama 2. el AMD işlemci almanı pek tavsiye etmem. İntel olabilir tabi test imkanı var ise.
Yani en son şey o oluyor aldığım kişide en son 2 ay önce kullanmış çalışıyordu dedi iade mi alayım yeni işlemcilere bakarım artık kafama şey takılıyor çoğu blog benim anakartımın fx 6 serilerinide kaldırabildiğini yazıyor ama sitesinde böyle birşey resmi olarak belirtilmemiş ve desteğindede desteklemez dediler

Yani en son şey o oluyor aldığım kişide en son 2 ay önce kullanmış çalışıyordu dedi iade mi alayım yeni işlemcilere bakarım artık kafama şey takılıyor çoğu blog benim anakartımın fx 6 serilerinide kaldırabildiğini yazıyor ama sitesinde böyle birşey resmi olarak belirtilmemiş ve desteğindede desteklemez dediler
Bana kalırsa FX6xxx serisini destekler. Çünkü anakartın soket yapısı AM3+ ve voltaj desteği 95W. FX6300 de AM3+ GİRİŞLİ VE 95W güç tüketiyor. Mesela yine AM3+ pinli 125w güç tüketen 8xxx serisini desteklemeyebilir ama FX6xxx serisini destekler diye düşünüyorum emin olmadığımı tekrar belirteyim. Test imkanın varsa dene olmadı geri iade edersin. 6xxx serisi F/P olarak gayet iyi.

İlk önce işlemci ile RAM aynı anda çalıştırın BİOS girin. Sonra ayarları sıfırlayın. Sonra diğer parçaları takın ben öyle çözdüm. Aynı işlemci sonra FX aldım tek tek çalıştırın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı