2. el Oculus Quest 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan pupi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.202

pupi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda sıfır Oculus 14.000'dan başlıyor fakat 2. ellerde 9000'e kadar gördüm. Yalnız içimde endişe de var ne de olsa bunlar hassas cihazlar olduğu için. Sizce alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Bir Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda sıfır Oculus 14.000'dan başlıyor fakat 2. ellerde 9000'e kadar gördüm. Yalnız içimde endişe de var ne de olsa bunlar hassas cihazlar olduğu için. Sizce alınır mı?

Kendim de ikinci el Quest 2 aldım ardından Quest 3 aldım. İkinci el almanızda hiçbir sakınca yok fakat bulduğunuz fiyat biraz pahali gibi geldi. O fiyata aksesuarlı satıyorlar sahibinden üzerinde biraz daha gezintiye çıkarsanız daha ucuza bulabilirsiniz. Şahsi fikrim ise imkan yok ise her zaman bu tarz ürünlerde Param Güvende kullanılarak ikinci el alınması. İnsanlar bir hevesle alıp kenara koyuyor ve öyle duruyor neredeyse sıfırdan farkı olmuyor. Misal az önce araştırarak bulduğum şu ilan gayet makul duruyor. Satıcı ile anlaşıp Param Güvende ile alabilirsiniz. Ürün sorunlu çıkar ise iadesini yaparsınız zaten. Gerekli her şey mevcut, fanı olsun başlığı olsun bilgisayar bağlantısı için kablosu bile var.

Hocam cevabınız için çok teşekkürler açıklamanızda da bilgili gibi görünüyorsunuz. Ben de attığım linki buldum ikisi fan hariç aynı sanırım. Fakat bu linkteki kablo 5 m yazıyor. Havalandırma fanı önemli midir hiç bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.

Öncelikle merhaba, rica ederim. Ürünlere sahip olduğum için gerekli bilgilendirmeyi yapıyorum sadece o kadar. Havalandırma fanı çok da önemli değil üstte attığımda hem kablo hem de başlık vardı o yüzden paylaştım. Ürünün kendi başlığı birazcık can sıkıcı ve ayarlaması sorunlu ama yine de bunu da alabilirsiniz. Kablonun 5 metre olması size oyun oynarken daha yardımcı olacaktır fakat Wi-Fi-5 ya da Wi-Fi-6 5GHz bağlantıya sahip bir modeminiz var ise kablosuz Wi-Fi üzerinden bağlanarakta bilgisayarda bulunan oyunları oynayabiliyorsunuz. Size hangisi mantıklı geldiyse onu alın.

Hocam Wi-Fi desteği karşılıyor fakat Meta'nın Air Link gereksinimlerine baktığımda RTX 3050'nin kablosuz desteklenmediği yazıyordu. Bendeki 3050 6 GB olduğu için arkadaştayken oynayabilmiştim fakat ya internetten dolayı ya da ekran kartından gecikme vardı. Neyse hocam sizi de meşgul ettim son olarak şu üründeki fiyat farkı eklentilere ve 64 GB farka değer mi? Tekrardan çok teşekkürler.

Hocam Wi-Fi desteği karşılıyor fakat Meta'nın Air Link gereksinimlerine baktığımda RTX 3050'nin kablosuz desteklenmediği yazıyordu. Bendeki 3050 6 GB olduğu için arkadaştayken oynayabilmiştim fakat ya internetten dolayı ya da ekran kartından gecikme vardı. Neyse hocam sizi de meşgul ettim son olarak şu üründeki fiyat farkı eklentilere ve 64 GB farka değer mi? Tekrardan çok teşekkürler.

Yani dürüst olmak gerekirse bence minimum 128 GB olan versiyonu almanızı öneririm. Eklentiler ile 8500-9000₺ arasına bulabilirsiniz. Air Link gereksinimlerine çok takılmayın 3050 size yeterli gelecektir. Gecikmeleri belirli ayarlar ile azaltabilirsiniz ya da internet kaynaklı da olabilir. Şahsi fikrim kablolu, strap ( yani başlık ) olan aksesuarlı ürünü almanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı