Arkadaşlar merhaba. Bir Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda sıfır Oculus 14.000'dan başlıyor fakat 2. ellerde 9000'e kadar gördüm. Yalnız içimde endişe de var ne de olsa bunlar hassas cihazlar olduğu için. Sizce alınır mı?
Arkadaşlar merhaba. Bir Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda sıfır Oculus 14.000'dan başlıyor fakat 2. ellerde 9000'e kadar gördüm. Yalnız içimde endişe de var ne de olsa bunlar hassas cihazlar olduğu için. Sizce alınır mı?
Hocam cevabınız için çok teşekkürler açıklamanızda da bilgili gibi görünüyorsunuz. Ben de attığım linki buldum ikisi fan hariç aynı sanırım. Fakat bu linkteki kablo 5 m yazıyor. Havalandırma fanı önemli midir hiç bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
Hocam Wi-Fi desteği karşılıyor fakat Meta'nın Air Link gereksinimlerine baktığımda RTX 3050'nin kablosuz desteklenmediği yazıyordu. Bendeki 3050 6 GB olduğu için arkadaştayken oynayabilmiştim fakat ya internetten dolayı ya da ekran kartından gecikme vardı. Neyse hocam sizi de meşgul ettim son olarak şu üründeki fiyat farkı eklentilere ve 64 GB farka değer mi? Tekrardan çok teşekkürler.
![]()
Oculus Quest 2 64gb
Ürün fazla kullanılmadı. Hiçbir sorunu yoktur. 5mt kablosu ile birlikte satılıktır.www.letgo.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.