Bence sistem almak daha mantıklıArkadaşlar merhaba, sizce 2. el Steam deck mi almak mantıklı yoksa 2. el 1650 Ti sistem mi?
Steam deck kesinlikle alınmaz bence. 1650 Ti çıkıyorsa 1660 Ti sistem almak daha mantıklı. Bütçe nedir?Arkadaşlar merhaba, sizce 2. el Steam deck mi almak mantıklı yoksa 2. el 1650 Ti sistem mi?
İkiside değil. Xbox series S al daha iyi.Arkadaşlar merhaba, sizce 2. el Steam deck mi almak mantıklı yoksa 2. el 1650 Ti sistem mi?
Laptop ile steam deck karsilastirdigina gore buyuk ihtimalle cok fazla seyahat ediyor.İkiside değil. Xbox series S al daha iyi.
Hatta steam deck parasına Series X bile alabilirsin muhtemelen 2. el.
Steam Deck kesinlikle alınmaz bence. 1650 Ti çıkıyorsa 1660 Ti sistem almak daha mantıklı. Bütçe nedir?
Laptop ile Steam Deck karsilastirdigina gore buyuk ihtimalle cok fazla seyahat ediyor.
Eğer piyasadaki birçok oyunu oynamak istiyorsanız 1650 Ti sistem sizi hiç tatmin etmeyecektir. Eğer yolculuk yapmayı seviyorsanız veya çok sık dışarıya gidiyorsunuz Steam Deck alın keyfinize bakın.
13 bin TL maksimum 15 bine çıkabilirim.
Evet hocam çok sık dışarı çıkıyorum.
1650Tİ bir sistemle de adam akıllı oyun oynayamazsın ki.13 bin TL maksimum 15 bine çıkabilirim.
Şöyle bir sistem alabilirsin.13 bin TL maksimum 15 bine çıkabilirim.
Steam Deck'e çok yakınım fakat şarj süresi tereddüt ettiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.