2 haftada LGS kazanılır mı?

Bu zamandan sonra soru bankası önemi yok branş denemesi bence hız yayınları güzel.

İlla soru bankası istiyor iseniz. Zaten MEB tüm okullara 2.kez bu ay yardımcı kitap dağıttı. İçinde her ay attığı örnek sorular var. Ve LGS çıkmış soruları onları çözün derim.

Benim Türkçe, İnkilap, Din de eksiğim kalmadı. Fende azıcık bir soru tipleri görüp anlasam yapıcam. Ama matematik...

Bence zaman yeterli düzenli yapsak son 2 haftada herşey hal olur. Aklımda %10 - %15 arası dilim var ona girsem yeterli benim için. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.
Hocam benim şuanda matematikde konu tekrarı yapacam full.Sonra diyek ful test çözecem.Fende az 4.ünite eksiğim var.Dinde eksik yok.İngilizcede 3 ile 5.ünitem eksik.İnkilapta az eksiğim var kapatacaz inşallah.

Kolay gelsin hocam. Bende yazım kuralları ile noktalama işareti tekrar edicem.
saolasın sanada kolay gelsin.Bende bugün tekrar ettim yazım kuralları ile noktalama işaretlerini

Hocam benim şu anda matematikde konu tekrarı yapacağım Full. Sonra diyek ful test çözeceğim. Fende az 4.ünite eksiğim var. Dinde eksik yok. İngilizcede 3 ile 5.ünitem eksik. İnkilapta az eksiğim var kapatacaz inşallah.

Hocam maalesef ama en kötü olduğun konuları tekrar et diğerlerini tekrar etmeye kalkarsan su gibi geçer günler tekrardan sonra Full soru.

Hocam benim şu anda matematikde konu tekrarı yapacağım Full. Sonra diyek ful test çözeceğim. Fende az 4.ünite eksiğim var. Dinde eksik yok. İngilizcede 3 ile 5.ünitem eksik. İnkilapta az eksiğim var kapatacaz inşallah.

Eksiğin fazla gibi ama uğraşırsan kaparsın. Benim tek yazım kuralları ve noktalama işareti kaldı. Türkçede inkilapta üstünden geçeceğim konuların tek din de aynı sekilde eksiklerim yok ama kaçırdığım yerler olabilir İngilizce ise onda da kelime eksiğim var maalesef fen de konu eksiğim yok test cozmeyle alakalı matematik kitabım gelince 0'dan başlayacağım 2 haftada branş deneme falan.

Hocam maalesef ama en kötü olduğun konuları tekrar et diğerlerini tekrar etmeye kalkarsan su gibi geçer günler tekrardan sonra Full soru.
Aslında yapabilir mesela 3 günde bitirse işi kolaylaşır günde 4 konu bitirse?

Eksiğin fazla gibi ama uğraşırsan kaparsın. Benim tek yazım kuralları ve noktalama işareti kaldı. Türkçede inkilapta üstünden geçeceğim konuların tek din de aynı sekilde eksiklerim yok ama kaçırdığım yerler olabilir İngilizce ise onda da kelime eksiğim var maalesef fen de konu eksiğim yok test cozmeyle alakalı matematik kitabım gelince 0'dan başlayacağım 2 haftada branş deneme falan.

Hocam İngilizce kolay iş illa tüm kelimeleri ezberlemene gerek yok. Ünite hangi kelimeleri ağırlıklı söylemişse onları ezberle. Daha çok cümle tamamlama, boşluk doldurma gibi sorular soruluyor LGS'de. Bana göre bu sene sözeli kolay sayısalı çok zor tutacaklardır.

tamamdır hocam böyle kalsın deneme netlerimi fln yazarım.Buradan konuşuruz

Hocam günde 4 konu çalışsa çalıştıklarından hiçbir şey anlamaz, günde Max 2 konu sonrası en az 30 40 soru.
Hocam sadece matematik ingilizce inkilap eksiğim var.Fende çok az asitler ve bazlarda eksiğim var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı