2 haftada matematik konuları bitebilir mi?

370728

Hectopat
Normalde 1.dönem yazılıları olduk. Ben yine de 1 Mart'ta yazılı olacak gibi çalışacağım. Mutlak değer, ebok-ekok, üslü ifadeleri hiç bilmiyorum. 2 haftada bunları ezberlemem mümkün müdür sizce? Konuları zor anlayan birisi değilim. 9.sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 1.dönem yazılıları olduk. Ben yine de 1 Mart'ta yazılı olacak gibi çalışacağım. Mutlak değer, ebok-ekok, üslü ifadeleri hiç bilmiyorum. 2 haftada bunları ezberlemem mümkün müdür sizce? Konuları zor anlayan birisi değilim. 9.sınıfım.
Devrem bunları 8 de gördük zaten😅😀

Mümkündür.

Yani mümkün müdür bilmem ama "zaten yapamayacağım" diye kendini salmak da mantıklı değil. Gittiği yere kadar. Uğraşırsan neden olmasın değil mi?

Zaten 1 ay kadar bir zamanım var. Ben kendimi denemek için 1 Marta kadar deneyeceğim. Umarım yaparım.
Devrem bunları 8 de gördük zaten😅😀

Hiçbir şeyi hatırlamıyorum. 9'un ilk konusu mantığı azcık hatırlıyorum. Azcık baksam konulara hatırlarım büyük ihtimalle.

Rahat halledersin. Benim tavsiyem rehber matematik izleyerek çalış ve izlerken not al ve ardından testleri çöz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı