2 Milyona TOGG alınır mı?

Dediğim gibi gayet saglam ve guzel bir arac. Tesla diyenleri anlamıyorum gerçekten.
Bilemiyorum Tesla bana biraz gereksiz pahalı gibi geliyor.

Kusura bakmayın araba hakkında daha fazla detay öğrenmek için 2M TL verip arabayı alamadık.

Sorunları var diyorlar özellikle uzun yolda.
Nasıl kullancağına göre bence alınabilir.

Ama benim tercihim Tesla olurdu illa elektrikli alacaksan.
Uzun yol çok yapacağım. Ne gibi sorunları var biliyormusunuz?

Bizim 1-2 ay bir iş sebebiyle kullanmamız mümkün oldu şahsen ben beğendim gerek bana göre arabanın içinin konforlu olması ve sürüş hissi falan güzeldi menzilide iyi ama bence alma çünkü bu arabanın vergisiz fiyatı 900.000 ama satış fiyatı 1.500.000-2.000.000 milyon arası değişiyor sözde bu araç bu ülkenin insanının hem ucuz hem konforlu hem de kaliteli bir arabaya binmesi amacı ile yapıldı ama tabii ki o iş öyle olmadı 1.500.000-2.000.000 milyon arası bütçeye daha iyi arabalar almak mümkün bu.

Kusura bakmayın araba hakkında daha fazla detay öğrenmek için 2M TL verip arabayı alamadık.

Benim demek istediğim bir araca problemli veya yok kesin kanaat vererek alınmaz diyenlere serzenişim. Hem aracı kullanmamışlar hem kötülüyorlar ona kızıyorum.

Bizim 1-2 ay bir iş sebebiyle kullanmamız mümkün oldu şahsen ben beğendim gerek bana göre arabanın içinin konforlu olması ve sürüş hissi falan güzeldi menzilide iyi ama bence alma çünkü bu arabanın vergisiz fiyatı 900.000 ama satış fiyatı 1.500.000-2.000.000 milyon arası değişiyor sözde bu araç bu ülkenin insanının hem ucuz hem konforlu hem de kaliteli bir arabaya binmesi amacı ile yapıldı ama tabii ki o iş öyle olmadı 1.500.000-2.000.000 milyon arası bütçeye daha iyi arabalar almak mümkün bu.
Evet vergisi fazla maalesef.

Bilemiyorum Tesla bana biraz gereksiz pahalı gibi geliyor.

Uzun yol çok yapacağım. Ne gibi sorunları var biliyor musunuz?

Uzun yol için de verdiği menzilin altında tutuluyor. Bendeki aracın menzili 400km lakin uzun yola çıktığım zaman bu 350-320'lere düşüyor. E malum bir de arada biraz yüksek hız yapılıyor ve klima da açık dersek menzil biraz düşüyor.

Bir kere bursaya gidip gelmiştik onda bir şarj sıkıntı yaşadık ama sorun araba yüzünden değil şarj istasyonu yüzündenmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı