TOGG alınır mı?

Hibrit ile şarjlıyı bir tutman bile çok saçma elektrikli arabalar zaten çok uzun zamandır var. Bir de seçenekler neymiş onu merak ettim TOGG kadar dolu bir araba var mı bu fiyata 2024 model? Ayrıca şarj 0-100 yaparsanız o kadar sürer mesela biz 500 km yolu %90 şarj ile başladıysak %40 falan olunca şarj ediyoruz 15 dakika yanda yemek yerken fulleniyor sonra yolumuza devam ediyoruz. Yani bazılarının düşündüğü gibi öyle uğraştırıcı bir şey değil. Ha yazılım sorunu olmuyor mu birkaç kere oldu ama çözülmeyecek şeyler değildi.

Çok uzun zamandır var dediğiniz araç 2018 gibi ortaya çıktı.

Togg piyasadaki bir çok araçtan daha iyi. Kardeşimde var.

Renault, Dacia, Citroen, Peugeot gibi size kalitesiz bir aracın içinde hissettirmiyor. Süspansiyonu harika. Virajlarda savurmuyor. Daha ne olsun.

Aynen arabayi alan 60000'den fazla kisi sirf Turk markasi diye aldi araci. Boyle devam. Hangi analiz sirketindesiniz? Isime gelmedigi icin TOGG'u karalamayi seviyorum analiz sirketi mi?
60k arac mi tesla bir yılda 1.789.226 adet araç sattı.Teknoloji vs. Daha iyi virajda togg bir tık daha iyi

60k arac mi tesla bir yılda 1.789.226 adet araç sattı.Teknoloji vs. Daha iyi virajda togg bir tık daha iyi
TOGG tum dunyada satiliyor mu? Tesla gibi bilindik bir marka mi? TOGG Tesla'dan daha iyidir de demiyorum. Ikisinin de artilari var eksileri var. TOGG'u daha kaliteli ve daha konforlu buluyorlar. Tesla'nin yazilimi daha iyi yalitimi da daha basarili. Ama sirf Turk markasi diye bu araci alan pek yoktur.

@Beyaz_G başkanlar neden alıyor sanıyorsun biz alak millet iyi şansın alsın ona gelen vergiyle maasimiz artsın diyorlar.

@Beyaz_G başkanlar neden alıyor sanıyorsun biz alak millet iyi şansın alsın ona gelen vergiyle maasimiz artsın diyorlar.
Dunyadan bir habersin galiba. Devlet TOGG'dan zarar ediyor. Milyarlarca para harcandi ustune TOGG'dan alinan OTV TOGG'a geri donuyor devlet kazanmiyor OTV'den. Baskanlar da TOGG falan kullanmiyor. Su anki bakanlarin hangisi TOGG kullaniyor? Dunyadan bi' haberseniz yorum yapmayin. TOGG T10X modeli fiyatina gore iyi bir aracti. Su anki fiyatiyla tartismaya acik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı