2 sene once girdigim LGS yüzünden çok üzülüyorum

Cgn286

Femtopat
Daha fazla  
LGS'den 477 puan aldım ama bu annemi tatmin etmedi ve 10. sınıf olmama rağmen hala bana kızıyor sinirleniyor, ilkokul çocuğunun veya hiç tanımadığım ama annemin akılsız olduğunu düşündüğü, çok uzak akrabam veya arkadaşlarımın bile benden daha iyi yaptığını gerekçe gösteriyor. 2 senedir üniversite sınavına hazırlanmam gerekirken LGS'ye takılıyorum. Bu benim akademik başarımı ve psikolojimi aşırı derecede çökertiyor, artık bıktım böyle tavırlarından olay çok ciddi boyutlara kadar gidiyor.

LGS'den 477 puan aldım ama bu annemi tatmin etmedi ve 10. sınıf olmama rağmen hala bana kızıyor sinirleniyor, ilkokul çocuğunun veya hiç tanımadığım ama annemin akılsız olduğunu düşündüğü, çok uzak akrabam veya arkadaşlarımın bile benden daha iyi yaptığını gerekçe gösteriyor. 2 senedir üniversite sınavına hazırlanmam gerekirken LGS'ye takılıyorum. Bu benim akademik başarımı ve psikolojimi aşırı derecede çökertiyor, artık bıktım böyle tavırlarından olay çok ciddi boyutlara kadar gidiyor.

Ben de 480 almıştım 2022'de ve 10. sınıfım. Hangi liseye gidiyorsunuz hocam? Ayrıca bu puanlardaki arkadaşlarım çoktan LGS'yi unuttu YKS çalışıyor. Ayrıca hocam 500 mü almanız gerek Allah aşkına? 460 puan üstü yapmış herkesin ailesi tebrik ediyordur çocuğuyla. Bu annenizle ilgili bir sorun. Ayrıca 2 senede neler oluyor neler. Aileniz unutmadı mı bu durumu?

Selamlar hocam, sahsen ailenizi memnun etmek zorunda degilsiniz. Bahsettiginiz uzere 2 sene gecmis ve onunuze bakmak zorundasiniz, bunun baska bir caresi yok. Bana kalirsa lisenin de asiri buyuk bir etkisi yok YKS icin, kendiniz de calisarak halledebilirsiniz cok rahat bir sekilde. Lutfen onunuze bakin, baska bir seyi kafaniza takmayin, LGS konusunda soylenenleri de duymamazliktan gelin. YKS icin kolay gelsin size.

Kanka 477 puan çok cidli bir rakam bu puanı LGS'ye giren ortalama 800bin öğrenci 300-420 puan arası zor alıyor sen gayet başarılı bir öğrencisin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı