- Makaleler
- 11
Merhaba. 12 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç harçlık almadım. EYT'de yaş sınırlamasının kalmasıyla birlikte annem emekli oldu ve emekli maaşı almaya başlayınca bana günlük 2₺ verecek. Günde daha fazla verir mi bilmiyorum ama ben "2₺ versen yeter günde" dedim. Annem de kabul etti.
Kısacası yeni emekli olanlar maaş almaya başladığında günde 2₺ alacağım.
Dışarı çıkıp bir şey yapmam çünkü hafta içi okulum 13:00'dan 20:30'a kadar sürüyor (kursa gitmiyorum.). Kısacası haftaiçleri okul günümü zehir ediyor.
Hafta sonu ise yine dışarı çıkmam fakat marketten bir şeyler alırım kısacası kalkıp "paranı biriktirip X ürününü al" diyebilirsiniz.
Oyun alırım şu an aklımda Cities: Skylines, Assetto Corsa, Dirt Rally, Minecraft Bedrock Edition, Hearts of Iron IV, aoh2 gibi oyunlar var. Oyun/program/uygulama önerebilirsiniz (eğer oyun önerecekseniz düşük sistem olursa sevinirim).
Elektronik aletler de alabilirim gamepad, gameboy, kulaklık standı vs. gibi şeyler.
Sistemim şu;
Grundig laptop.
Intel Pentium B960 2.20GHz
6 GB RAM (4+2) DDR3.
228 GB Turbox SSD
HD Graphics
60Hz ekran.
Arçelik anakart.
Sistemimi belirttim diye illa oyun, bileşen vs. önermenize gerek yok. Istediğiniz şeyleri önerebilirsiniz, yeter ki önerdiğiniz şey 400-500₺ üzeri olmasın öyle olunca biriktiremiyorum parayı.
GeForce NOW al bence ama internetiniz kötüyse sıkıntı çekersin. Bunun dışında oyun olarak şu an indirimde The Forest diye bir oyun var zaten biliyorsundur 7,50 TL fiyatı bayağı uygun Steam'de indirimde şu anda. Çok bir şey öneremeyeceğim kusura bakma. Ama annenden bence alacağın harçlığı arttırmasını söyleyebilirsin kabul ederse senin için daha iyi olur mesela haftada 25 TL harçlık gibi.