20.000TL'ye kadar laptop önerisi

Bu laptop'da iyidir. %100 sRGB, rtx 3050 4gb vram, 165hz yenileme hızı ve 71 Wh pili var.
Bu laptop da çok güzel gerçekten, bu fiyata %100 srgb, rtx 3050 bulmak zor.

Hocam attığınız son 3 laptopta mükemmel. Casper ve Lenovo'nun ekran kartsız laptopları var onlar iyi midir yoksa şu üçünden birini alayım mı:

@bdrhncagriozdmrr Oyun bilgisayarı tarzı istersen Lenovo 3050 al. Ama pil ömrü gibi özellikler bekleme.

Pil ömrü biraz daha uzun olsun paneli OLED olsun hafif olsun dersen Vivobook al.

Aspire 5 de güzel bir alternatif ama onu alacağına 3050 Gaming cihazı alabilirsin.

Ben değil ablam kullanacağı için pil iyi olurdu. Fakat 15bin TL verip dahili ekran kartı çok kötü olan laptop almak yerine 20bin TL'ye oyun bilgisayarı almak daha mantıklı geliyor.

Ben değil ablam kullanacağı için pil iyi olurdu. Fakat 15bin TL verip dahili ekran kartı çok kötü olan laptop almak yerine 20bin TL'ye oyun bilgisayarı almak daha mantıklı geliyor.
Ablanız kullanacaksa bence aspire 5 alın, oyuncu laptopu kadınlara gitmez hocam, garip durur. Bir kafeye oturacağı zaman aspire 5 daha iyi ve profesyonel durur.

@bdrhncagriozdmrr Biraz daha isteklere göre değişir bu. Ultrabook mu Gaming özellikli bir cihaz mı istiyorsunuz emin olun bence.
Hocam şimdi taşıma kolaylığı konusunda aspire daha iyi. Oyuncu laptopu taşımak zor iş. Bir de lenovo "ben gaming laptopum" diye bağırıyor, o mavi egz
Ultrabook önerileriniz var mı hocam?
Hocam bakın burada da oled seçeneğiniz var 19 bin tl'ye Lenovo Yoga Slim 6 Evo 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

@Silinen üye Hocam o cihazın RAM lehimli. Uzun vadede sıkıntı çıkarır. ASUS cihazdan emin değilim biraz karışık yazılmış. O yüzden ondan emin olunup ona bakılabilir.

Acer Lenovo konusu biraz daha tasarım şıklık mı performans istenmesi mi ona göre aslında son karar kullanıcının.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı