20 TL Pizza Önerisi

Lahmacun 8 lira burada. İlla pide yenilecekse 1 kilo et alınıp pide yaptırılmalı yaklaşık maliyeti 60 lira falan. 2-3 gün gidiyor 2 kişiye.
Bizim burada 3.5-4TL hocam o fiyatlar ne orda?

20 TL'ye pizza alınmaz. Yani aldığın da ya doyurmaz ya da bir şeye benzemez. Hele Donimos gibi çöp yerlerden hiç almayın. O paraya kaliteli porsiyon et döner, dürüm, 2 yarım ekmek veya lahmacun yenir. Pizzayı sallayın.

Aslında annesi pek memnun olmaz :) Yağdan kaynaklı bulaşık çıkıyor :)
Ama bütün aile yemiş olacak o şekilde 😀 Ben anneme böyle şeyler söylediğinde genelde yap yiyelim der. Bende bulaşıkları yıkarsa yapacağımı söylerim. Aramızda mutualist bir ilişki var. İki tarafta memnun iki tarafında karnı doyuyor 😀

2 tane yediğim halde 2-3 saat sonra geri acıktım. Fena geçirmasyon yapıyorlar buralarda. İyi ki et döner ucuz.
Valla hocam onu bunu bilmem sabah erken saatlerde yediğim bir porsiyon büryan beni bütün gün tutabiliyor.

Şimdi aklıma geldi illa pizza yemek istiyorum diyorsanız. BİM, A101 gibi firmalarda donmuş pizzalar var. Hamuru yaklaşık 30 cm falan ama en azından pizza yedim dersiniz. Hem paranız cebinizde kalır. Benim gözümde dominos yemekten iyidir.

Şimdi aklıma geldi illa pizza yemek istiyorum diyorsanız. BİM, A101 gibi firmalarda donmuş pizzalar var. Hamuru yaklaşık 30 cm falan ama en azından pizza yedim dersiniz. Hem paranız cebinizde kalır. Benim gözümde dominos yemekten iyidir.
Doyurur ama ne yediğin belli değil. Dondurulmuş gıdaları pek tasvip etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı